Преди две години беше създадена КПКОНПИ, а ако днес попитаме

...
Преди две години беше създадена КПКОНПИ, а ако днес попитаме
Коментари Харесай

Нинова: Няма да подкрепим нито един кандидат за шеф на КПКОНПИ

Преди две години беше основана КПКОНПИ, а в случай че през днешния ден попитаме някого с какво е обвързвана Антикорупционната комисия, всеки ще каже с противозаконната тераса на Пламен Георгиев.

Какво последва от това - за премия персонално министър председателят го направи консул. Това наподобява ли ви на битка с корупцията. Това съобщи по време на дебатите за началник на КПКОНПИ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

"Оказва се, че този който лишава нелегално добито имущество, има подобен тип имущество. За 2 години комисията сподели своята неефективност.

Вярваме, че Сотир Цацаров ще постави всички старания да разсъни комисията, само че тя не е заспала, а мъртвородена. "За противопоставяне на корупцията " е единствено заглавие ", сподели още тя.

"Темата корупция би трябвало да се мисли огромно. Искаме действително разделяне на управляващите и съвместен надзор ", разяснява Нинова.

"С болшинството на ГЕРБ и "Обединени патриоти " и с поддръжката на Движение за права и свободи Цацаров ще бъде новият ръководител на КПКОНПИ. Българска социалистическа партия няма да поддържа нито един претендент ", приключи водачът на Българска социалистическа партия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР