Преди две десетилетия, когато Розмари Шрагър трябваше да говори на

...
Преди две десетилетия, когато Розмари Шрагър трябваше да говори на
Коментари Харесай

Телевизионният готвач наруши мълчанието си по повод опустошителната битка, довела до рязко влошаване на здравето й

Преди две десетилетия, когато Розмари Шрагър трябваше да приказва на глас – или пред учениците си по готварство, или на индустриални събития – тя страдаше от такова изтощително безпокойствие, че натискаше коктейл се забива в палеца й, с цел да се опита да се оправи.

„ Когато започнах да сготвям, най-ужасното нещо беше да ставам, с цел да преподавам на учениците, и да заставам прав на задължения с речи “, изяснява Розмари, 73.

„ Някой ми сподели, че мога да се преборя с нервите, в случай че взема кръв и ме боли палецът. Така че слагах коктейлни пръчици в палеца си. “

Битката на Розмари с увереността стартира в детството, когато в училището-интернат тя прекарва десетилетие, криейки дислексията – постоянно срещано усложнение в образованието, което може да аргументи проблеми с четенето, писането и правопис.

Учителите в учебното заведение за девойки Хампдън Хаус в Грейт Мисендън, Бъкс, имат вяра, че Розмари е академично талантлива, само че нейните мощни езикови умения и умения за схващане в действителност прикриват сериоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР