Преди двадесет години Крис и Емили Бърнс все още не

...
Преди двадесет години Крис и Емили Бърнс все още не
Коментари Харесай

Чудото на живота: Жена роди "осиновен ембрион" , замразен преди 20 години

Преди двадесет години Крис и Емили Бърнс към момента не са мислили да имат деца дружно, само че клетките, които един ден ще станат техен наследник, към този момент били отделени и замразени.

Двойката Луисвил, Кентъки се обърнала към осиновяването на ембриони, откакто повече от две години се опитвали да имат лични деца. Процесът разрешава на двойките да одобряват ембриони - оплодени яйцеклетки - които нямат биологично отношение към тях.

Често ембрионите са основани и замразени по време на процеса на ин витро оплождане на други двойки и по-късно дарени на хора, които не могат да основат свои лични деца. След това замразеният ембрион може да бъде вграден в бъдещата майка.

„ Това е единствената форма на осиновяване, при която можете да носите своето осиновено бебе “, сподели Емили Бърнс ABC News.

Двойката била съчетана с ембрион, който бил замразен близо две десетилетия преди този момент. Когато ембрионите се замразяват и съхраняват в течен азот, те не стареят. Така че, въпреки синът на Бърнс да е единствено на двадесет месеца, по някакъв метод животът му е почнал преди повече от двадесет години.

" Има толкоз доста моменти, в които се сещам, че той е бил замразен във времето в продължение на двадесет години и в този момент просто се движи из хола ни ", сподели Бърнс. " Той просто седеше там във фризер и чакаше някой да го назова собствен и в този момент е нашето съвършено малко дете. "

Подобно на доста други родители, които зачеват благодарение на замразени ембриони, Бърнс от време на време назовават ​​синовете си „ бебе то на снежинката “.

Трудно е да се получат надеждни данни за приемането на ембриони в Съединените щати, защото той попада под по-широкия чадър на асистирана репродукция, дружно с бебе та, заченати с донорски яйцеклетки или сперма. През 2016 година, последната година, за която са налични данни, има вградени близо 2000 признати ембриони (въпреки че не всички вградени ембриони водят до раждане). Това е по-малко от 400 през 2000 година

Тъй като Елис пораства здрав и благополучен, приемането на ембриони евентуално ще стане все по-често, изключително откакто сега в Съединени американски щати се съхраняват до един милион. Бърнс споделят, че възнамеряват да бъдат открити с него по отношение на историята на зачеването му и биологията му, както и времето, належащо му да откри фамилията си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР