Преди два-три месеца, когато вие, медиите, лансирахте и завъртяхте моето

...
Преди два-три месеца, когато вие, медиите, лансирахте и завъртяхте моето
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Няма нищо по-голямо от това да си селекционер на националния отбор

" Преди два-три месеца, когато вие, медиите, лансирахте и завъртяхте моето име в общественото пространство, това не стоеше на дневен ред за мен и за БФС. Затова футболът е велика игра и има доста незнайни. Днес виждате, че съм тук. Искам да ви благодаря за оракулските качества, които показвате. Впечатлява ме, че познахте. Искам да благодаря на президента на БФС за доверието, което ми гласоподават. Наясно съм с дребното време, което имам в тези квалификации и отговорността, която ми се разпорежда. Няма нищо по-голямо от това да си селекционер на националния тим. Стъпваме на една добра основа, сложена от Петър Хубчев. Ще дадем всичко от себе си да класираме тима на Европейско състезание. Не сме магьосници, знаете нашата българска действителност. Идват и нови квалификации, на които ще се опитаме да се класираме ", бяха първите дума на Красимир Балъков като народен селекционер.

" Екипът - асистент треньор Станислав Генчев, Йончо Арсов, треньор на вратарите Калоян Чакъров. Анализатор - Иван Славов, чужд за българската общност, само че доста значим за моя щаб. От него ще получаваме доста значими статистически данни. Имаше доста спекулации в общественото пространство. Бързо взехме решението. Привилегия е да бъдеш селекционер на националния тим. Не съм се колебал и за минута. Имаше формалности, които уточнявахме с президента на БФС. Срокът на контракта е до ноември месец 2021 ", добави новият селекционер.

" Може би ще има изненади. Нормално е да има нови визии и хрумвания с идването на нов треньор. Едната изненада е, че ще вземем към 28 футболисти. Имаме проблеми с някои опитни футболисти. Поради тази причина ще вземем повече играчи. На този лагер ще има повече футболисти, в сравнение с са викани обикновено. Имаме един единствен приоритет и това е да се подготвим по най-хубавия метод за мачовете с Чехия и Косово. Имаме шест-седем дни, в които можем да възстановим футболистите. Щеше да е по-лесно за мен, в случай че започвах квалификациите. Психически футболистите са поизморени. Имаме нужното време. Трябва да създадем един обединен екип, който знае за какво излиза на зеления терен. Разговарял съм с управлението на Етър. Няма да има проблеми от никоя страна. Ще завърша сезона умерено и уповавам се сполучливо. Не изключвам безусловно никой. Нито млад, нито остарял. Едно решения за тотално подмладяване знаете какво изисква. Нямаме такива визии, тъй като желаеме да използваме всички вероятни положителни играчи в България. Било то чужденци или българи. Ще видите футболисти, които са по-опитни и такива, които са по-млади ", сподели още Бала.
 Борислав Михайлов: Не се знае кой ще е първенец, може да въведем ВАР до две години
Борислав Михайлов: Не се знае кой ще е първенец, може да въведем ВАР до две години

" Работим доста съществено против " черното тото "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР