Преди два, три месеца, когато медиите анонсирахте и завъртяхте моето

...
Преди два, три месеца, когато медиите анонсирахте и завъртяхте моето
Коментари Харесай

Решено! Легендата Красимир Балъков Е Новият Треньор На България!

" Преди два, три месеца, когато медиите анонсирахте и завъртяхте моето име в общественото пространство като селекционер, това не стоеше на дневен ред за мен. Предполагам и за БФС. Затова футболът е велика игра и има доста незнайни.

Искам да ви поздравя за оракулските качества. Наистина ме впечатлява това, че познахте. Искам да поздравя и да благодаря на президента и БФС за огромното доверие, което ми гласоподават. Наясно съм с дребното време, което имам за тези квалификации, както и огромната отговорност, която се разпорежда на мен.

Няма нещо по-голямо от това да бъдеш селекционер на националния тим. Мога да обещая, че с моя екип, който е стъпал крепко на една основа сложена от Петър Хубчев, ще надградим и дадем всичко за класирането на националния тим на Европейското състезание.

Ние не сме магьосници, знаете нашата българска действителност. Ще дойдат други квалификации, в които също ще се опитаме ", бяха първите думи на националния селекционер.

Помощници на Балъков ще са Станислав Генчев и Йончо Арсов, а с вратарите ще се занимава Калоян Чакъров. В щаба влиза и Иван Славов, който е анализатор на статистически данни.

" Благодаря на индивида, който се съгласи в този сложен и внимателен миг толкоз скоро до мачовете с Чехия и Косово. Един от най-големите футболисти на нашето време и изобщо - Красимир Балъков. Това приказва доста за него. Пожелавам му шанс да класира тима на Евро 2020. Хубчев беше колеблив, има оферта от клуб и го разбирам. Той направи добра основа, никой не го е гонил, той самичък реши, че желае нещо друго ", съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов.

Дебютът на Балъков ще бъде на 7 юни в Прага, когато България гостува на Чехия. Три дни по-късно е домакинския мач с Косово. До момента в европейските квалификации България има две равенства от два мача и заема второ място след Англия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР