Преди два месеца ви информирах, че назначеното от представящия се

...
Преди два месеца ви информирах, че назначеното от представящия се
Коментари Харесай

Михаил Кръстев: Лъснаха игричките на Кирил Петков в ББР и наетия външен юристконсулт

Преди два месеца ви осведомих, че назначеното от представящия се тогава за министър на стопанската система Kiril Petkov ново управление на Българската банка за развиване, в лицето на Цанко Арабаджиев, е наело юрист Лена Бориславова като външен юристконсулт на банката против 8000 евро на месец.
Повод за терзание тогава будеше фактът, че Лена Бориславова и Кирил Петков са съучредители и някогашни членове на Националния съвет на Да, България. Така и не получихме тъкмо пояснение за какво ББР и в частност Цанко Арабаджиев са показали тъкмо Бориславова като лицето от съответната адвокатска фирма, която да дава отговор за работата с банката.
Два месеца по-късно обяснението към този момент е налице. Лена Бориславова е претендент за депутат от Продължаваме Промяната в 24 МИР, сложена компактно под Кирил Петков, който е лидер в този регион. Много е досадно, когато носителите на смяната не вършат обикновени старания да прикрият сходни схеми. Показва пренебрежение към гласоподавателите.
Сами можете да си извършите извод и за каква смяна в работата на ББР можем да приказваме, откакто по толкоз малък и малоумен метод се вършат схеми за по няколко хиляди евро. Дано най-малко в края на годината забележим по какъв начин Банката е почнала да поддържа дребния и междинен бизнес, въпреки че се колебая.

Михаил Кръстев, фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР