Преди два месеца Александър Сано ни разказа за участието си

...
Преди два месеца Александър Сано ни разказа за участието си
Коментари Харесай

Гомор отново превзема България

Преди два месеца Александър Сано ни описа за присъединяване си в италианския мафиотски сериал " Гомор " (Gommorah) . Третият епизод (от общо 12) от третия сезон, прочут като " българския ", бе определен за прожектиране на премиерата в Рим през ноември предходната година. Снощи, 29 март, беше показан за първи път и у нас.

 Александър Сано за премиерата на
99% друг

Александър Сано за точните избори, за преломите в кариерата и за бягането от клишето

Че това е най-хубавият епизод от новия сезон, са единомислещи всички от екипа. Скоро и ние ще можем да преценим, в случай че въпреки всичко сме гледали и различен епизод от поредицата, с цел да създадем съпоставяне. Новите 12 серии ще гледаме първо по HBO GO , а по-късно и по HBO.

Ако ли не, възприятието ни за горделивост ще проговори и ще наклони везните към поддръжка на това изказване.

Причината - фотосите на серията протичат съвсем напълно на родна земя . Сериалът " Гомор " е основан върху книгата на проверяващия публицист Роберто Савиано. Представя неаполитанската мафия - Камора, през погледа на вътрешен човек.

 Снимка 348168



Тя идва на посетители у нас с помощта на един от героите - Чиро. А българската връзка са безскрупулният Младен (в ролята Александър Сано) и неговият татко. Дали е подходящо да съпоставяме Неапол и София със Содом и Гомор, не знаем .

Но несъмнено родната столица придобива тип на меката на незаконния свят, когато е показана през очите на италианския екип. И тук няма по какъв начин да не изникнат съпоставения с " Под прикритие ", най-малкото поради присъединяване на Сано и в двете продукции.

 Снимка 348167

Той държи да подчертае, че единственото общо е формата - 12 серии по 55 минути, и мафията. Но в " Гомор " ченгетата нямат място. Мафията е основно настоящо лице и няма кой да й се опълчи. Разбира се, вътрешни спорове не липсват.

 Косъма се снима в трети сезон на
Косъма се снима в трети сезон на " Гомор "

Актьорът се похвали в обществената мрежа

Екшънът, който се разиграва в Люлин, Студентски град и стадион " Локомотив ", не минава и без присъединяване на младата актриса Боряна Маноилова , студентка трети курс класа на проф. Атанас Атанасов в НАТФИЗ.

21-годишната Боряна показа, че е минала през доста сложен кастинг и е преборила конкуренцията на към 150 девойки , с цел да стане част от италианската продукция.

Публикация, споделена от Boryana Manoilova (@boryanamanoilova) на Дек 18, 2017 в 2:38 PST

Тя е в ролята на 16-годишна албанка , станала жертва на мафията. В епизода двамата с Александър Сано имат много горещи подиуми. Но голотата не се оказва проблем, щом е забъркан и италианският професионализъм.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР