Преди два дни, в социалната платформа Tik Tok е публикуван

...
Преди два дни, в социалната платформа Tik Tok е публикуван
Коментари Харесай

На видео се появява черно същество, сравнявано с Бабадук



Преди два дни, в обществената платформа Tik Tok е оповестен плашещ видео запис (ще го гледате по-долу) с незнайно черно създание. Авторката на видеото седяла вечерта в къщата си, със своите кучета, и гледала телевизия. В един миг взема решение да снима кучетата си (Zona666.com). Изведнъж нещо притегля вниманието на кучетата и те стартират да гледат концентрирано към коридора. Едно от кучетата скача и се доближава до коридора. Започва да следи нещо черно в страничната врата. Очевидно, авторката на видеото също го е видяла, тъй като споделя: „ Какво, по дяволите, е това? “


В идващия момент, черният контур се внезапно изчезва в отвора на вратата, а дамата изплашено извиква. Гледайте истинското видео.
В интернет, повечето потребители незабавно жигосват този видео клип за подправен, което обаче не му попречи да завоюва доста гледания. Четете още: Историята на котката-призрак Мистър Дживс Коментарите са разнообразни: “Със сигурност е подправен, само че все пак, е доста ужасно видео. ” “Гледах видеото деликатно няколко пъти, само че не видях никакви признаци на фалшификат. Може да е същинско. ” “Това е Тик Ток. Всичко тук е за развлечение. Разбира се, че е подправено. ” “Вярвам, че това е действително. Хората споделят, че видеото е подправено, и че кучето във видеото размахва опашка, като че ли вижда прочут човек. Но, в действителност то не размахва опашката си, а се държи внимателно. Кучетата вършат по този начин, когато видят някой чужд и освен това, това е директен знак за неприязън. “ “Трябва да кажа, че съм песимистичен към феномена “призраци ”, само че имах няколко случая в спалнята си, когато вратата се отваряше сама. Моето куче спи в леглото ми, то не го е направило. Бях разсънен през нощта от отваряща се врата. Трябваше да стана и да я затвори. Освен това, кучето ми не се държеше извънредно, то продължи да спи. ” “Реакцията й наподобява същинска, само че всичко останало наподобява подправено. ” Какво тъкмо се появява в коридора, е невероятно да се каже. Няма ясни граници и наподобява като някаква сянка. Един от потребителите съпоставя това творение с Бабадук ().
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР