Преди два дни, в резултат на незабавно проведени оперативно -

...
Преди два дни, в резултат на незабавно проведени оперативно -
Коментари Харесай

Ало измамници, вилняли във Варненско, бяха спипани от полицията

Преди два дни, вследствие на неотложно извършени оперативно - издирвателни дейности от чиновници на бранш " Престъпления срещу собствеността " в отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Варна, със съдействието на сътрудниците им от бранш " Измами " при ГДНП и ОДМВР - Русе, на Централната гара в гр.Русе, са арестувани мъж и жена, за които има събрани данни, че са съпричастни към осъществени 5 телефонни измами, във Варненска област.

В двамата –тя на 45 години и съучастникът ѝ на 59 – годишна възраст, са открити забележителна сума пари, които са от последните осъществени " ало измами ". Задържаните са конвоирани до гр. Варна за осъществяване на спомагателни оперативно - издирвателни мероприятия и процесуално - следствени дейности по документиране на незаконната им активност. 

Работата по случаите продължава.

Извършителите на телефонни измами, не престават интензивно да звънят на стационарни телефони в гр. Варна и селата в региона, като от началото на годината, са регистрирани 4 такива закононарушения, а от чиновниците на ОДМВР - Варна са предотвратени 17 опита за този тип заблуди. Преките причинители на този жанр закононарушения не обитават на територията на страната.  ОДМВР - Варна, взаимно със бранш " Измами " при ГДНП, не престават работата по документиране и доказване на цялостната незаконна активност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР