Преди два дни BMW представи своя супер кросоувър XM, който

...
Преди два дни BMW представи своя супер кросоувър XM, който
Коментари Харесай

BMW XM пристигна по изключително ефектен начин в Америка

Преди два дни BMW показа своя супер кросоувър XM, който дебютира онлайн в множеството елементи на света. Освен посредством онлайн фотоси и видеа, компанията избра и различен гръмък метод по който да презентира своето ново попълнение в Съединени американски щати. В формалния профил на марката в TikTok бе оповестено видео на което се вижда рекламно пано на известния Таймс Скуеър в Ню Йорк.



Рекламният екран е ситуиран върху ъглова постройка, а маркетинг експертите на BMW са се погрижили това да е в тяхна изгода, създавайки забавно 3D видео при което се основава чувството, че колата в действителност се движи по ръба на постройката. Видеото е дълго едвам няколко секунди и ни демонстрира къса обиколка на XM, което излиза и по-късно се прибира в гараж.
@bmwusa X meets M in the ultimate unveiling in Times Square. #BMWXM. #cartok #timessquare #billboard ♬ original sound - BMW USA
Припомняме, че XM дебютира в сряда с мощ от 652 конски сили при общоприетата трансформация и 748 конски сили при версията Label Red. Това е първата М кола с електрифицирано задвижване и с изключение на на 4.4-литровият бензинов осмак, всъдеходът разчита и на електромотор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР