Преди два дни аз прегръщах дъщеря си. Сега прегръщам нейния

...
Преди два дни аз прегръщах дъщеря си. Сега прегръщам нейния
Коментари Харесай

Мъката на един баща: Преди два дни прегръщах дъщеря си, сега прегръщам нейния некролог

„ Преди два дни аз прегръщах щерка си. Сега прегръщам нейния некролог. Скъпи ръководещи и всички на пътя - направете по този начин, че децата ни да са живи. Когато ги изпратим, да се завърнат при нас ”, показа бащата на починалата Анатолий Станчев пред NOVA. Жената почина при злополука с дрогиран 18-годишен водач в Шумен.

Мъжът настоя за промени в законодателството за всички, които си разрешават да сядат зад кормилото под въздействието на алкохол и опиати.

„ 2 секунди са ѝ били нужни, с цел да направи завоя, поради който я няма ”, уточни той. По негови данни дрогираният водач, блъснал колата на щерка му, се е движил със скорост 185 км/ч.

„ Слънцето изгрява за всички, само че у дома едното наше слънце към този момент го няма. Не знам по какъв начин ще продължим оттук насетне. Детето ни беше прелестно. Загубата е прекомерно огромна ”, сподели майката на жертвата.

Родителите познават момчето, предизвикало злополуката. „ Като дребен постоянно е бил положително и възпитано дете ”, сподели Станчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР