Преди дни ви разказахме за вярното куче, което живее до

...
Преди дни ви разказахме за вярното куче, което живее до
Коментари Харесай

Вярното куче от гробищата в Димитровград спечели мнозина

Преди дни ви разказахме за вярното куче, което живее до гроб в Димитровград. Хрътката спи и се храни до място в новите гробища. Дружелюбна е, само че не желае да напусне мястото. Местни споделиха, че е там от завършек на месец септември.

Историята на животното трогна десетки. Добри хора започнаха да търсят осиновители, излязоха и нови детайлности за ориста на кучето.

Оказва се, че хората, стопанисващи гробния парк, са позитивно настроени и се тревожат за него. Човек, който желае да поеме грижите за четириногото също има, само че той още пробва да завоюва доверието на хрътката. Верният домакински любим оставал на гроба на негов непосредствен другар.

" Мисля, че позитивната развръзка ще е напълно скоро ", споделя Росица Степанова, която дава публичност на обстановката.

Вижте нейния роман:

Благодаря на всички хора, които се развълнуваха от ориста на кученцето, предложиха помощ, даваха препоръки!

Прекрасно е, когато не сме безразлични и подминаващи... Развитието от през вчерашния ден до в този момент е, че няколко сигурни осиновители предложиха поддръжка, доста хора питаха и не престават да питат (за което им благодаря от сърце), само че и разбрахме, че от дълго време има сигурен човек от града, който желае да прибере кученцето и да му обезпечи дом.

Този човек от много време храни животинката, пробва се да завоюва доверие, защото тя е доста плашлива. Надяваме се през днешния ден, поради това, че е Задушница, някой да не я изгони от гробищата. Човекът, който се желае да си я осинови е забелязал, че тя остава на гроба на негов доста много непосредствен!

Дано по-скоро да успее да я прибере! Разговаряхме с хората, които стопанисват гробищния парк. Те са позитивно настроени, разтревожени за ориста на кученцето, оферират подпомагане и помощ. Мисля, че позитивната развръзка ще е напълно скоро
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР