Преди дни вдовицата на Кръг Дъглас Ан отбеляза своя 101-ви

...
Преди дни вдовицата на Кръг Дъглас Ан отбеляза своя 101-ви
Коментари Харесай

Колко много обича 101-годишната си свекърва Катрин Зита-Джоунс

Преди дни вдовицата на Кръг Дъглас Ан означи своя 101-ви рожден ден. Въпреки че остана без любовта на живота си, госпожа Дъглас е запазила мощ на духа, а нейното семейство не я оставя да тъжи, даже по време на обществената изолираност.

Роднини и другари на столетницата проведоха церемониал с коли пред нейния дом. Облечена в грациозен виолетов костюм, с перлено колие и защитна маска на лицето , Ан изгледа протичащото се, седнала на инвалидна количка, украсена с доста балони.

Присъстващите на необичайния празник съблюдаваха прецизно разпоредбите за обществена отдалеченост, като в това време сигурно съумяха да създадат деня на рожденичката запаметяващ се. Посланията в обществените мрежи по случая също бяха много прочувствени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michael Douglas (@michaeldouglas.fan) на Апр 24, 2020 в 4:46 PDT

Катрин Зита-Джоунс разгласява в Instagram фотография от преди години с Ан и написа: " Честит рожден ден на моята изключителна свекърва. Нашата кралица. Ти олицетворяваш всичко положително в една жена. Възхищавам ти се и те обичам доста... Благодаря ти за всичко, което направи за хората по света. "
 Катрин Зита-Джоунс, самоизолирането и по какъв начин актрисата имитира Шакира
Катрин Зита-Джоунс и уменията й в танците

Важното е смях да става

Съпругата на Майкъл Дъглас в никакъв случай не е крила любовта си към неговите родители. Тя страда доста при гибелта на Кърк Дъглас, а явно Ан е била и продължава да бъде неин образец за това каква би трябвало да бъде същинската жена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) на Апр 23, 2020 в 6:23 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР