Преди дни в Белград се състоя премиерата на сръбската лента

...
Преди дни в Белград се състоя премиерата на сръбската лента
Коментари Харесай

Режисьорът на „Южен вятър 2“ лично е поканил Криско да напише песен за филма

Преди дни в Белград се състоя премиерата на сръбската лента с българско присъединяване „ Южен вятър 2 “. Част от саундтрака на кино лентата е песента на Криско и сръбския реализатор Coby, която към този момент е шлагер в Сърбия и у нас.



Песента е написана особено за втората част от престъпната поредност. Това е единствената автентично написана ария от саундтрака, а Криско е поканен от самия режисьор на кино лентата.

„ Бях доста изумен, само че не поради поканата, а поради метода на поканата “, показа Криско за bTV. „ Тя беше в Инстаграм и видях, че е от Милош Аврамович – режисьора на кино лентата. “

По това време Криско работи по различен план с Coby и предлага на режисьора песента да бъде дует. Историята във кино лентата споделя за връзки сред българи и сърби, тъй че едно общо осъществяване сред български и сръбски музикант би било доста уместно.



„ Южен вятър “ е най-големият екшън филм в Сърбия от последните години. „ Като холивудска продукция, само че на наш език “, сподели Coby. Рапърът е чул музика на Криско и е бил доста впечатлен от нашия реализатор.

„ Аз съм почитател на модерната сръбска музика “, показа Криско. „ През последните няколко години съвсем не чувам американска – доста му е скучна. В музиката на Балканите се преплитат модерното и фолклорния жанр. “

В момента Криско е един от най-популярните реализатори и в Македония.



Изпълнителят се надява в бъдеще да пробие и в киното. Досега всички оферти за функции, които е получавал, са били за комедийни филми, а той желае да взе участие в нещо съществено. Не му пречи и да бъде погубен във кино лентата, значимото е да е екшън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР