Преди дни Уикенд получи шокираща снимка на Иван Ласкин от

...
Преди дни Уикенд получи шокираща снимка на Иван Ласкин от
Коментари Харесай

Ексклузивно! Появи се шокираща снимка на Иван Ласкин от болничното легло! Търсят донор за талантливия актьор

Преди дни „ Уикенд ” получи шокираща фотография на Иван Ласкин от болничното заведение, удостоверяваща написаното от нас. Редакцията взе решение да не публикува  фотоса, с цел да не натоварва прочувствено така и така обезпокоените му родственици и близки. Вероятно сензационния кадър ще бъде препоръчан против възнаграждение и на други медии. Призоваваме сътрудниците също да постъпят отговорно и да не тиражират тази фотография. А на Иван Ласкин откровено желаем сполучливо възобновяване. Има вяра за Иван Ласкин! Актьорът прескочи трапа и към този момент животът му е вън от заплаха. Благата новина заяви пред „ Уикенд ” доктор от Втора градска болница в София, където Васко да Гама от село Рупча към този момент втора седмица се бори с финален етап на цироза, породена от години корист с алкохола. Конкретната диагноза на актьора с язвителен език е алкохолен хепатит, който предизвикал и цирозата, изясни медикът.

Спасението е в намирането на нов черен дроб, с която задача сега са натоварени всички другари на неприятното момче на българското кино. Най-активни в издирването на донор са най-близките до артиста – оперният артист Юлиян Константинов и рокаджията Димитър Ковачев – Фънки. Самата хирургическа процедура е доста сложна и трае сред 4 и 18 часа, акцентира информаторът с бяла престилка. Най-големият проблем обаче е намирането на донор, което от време на време лишава години. При триумф Иван Ласкин може да се подложи на трансплантация у нас или в чужбина.

Според нашият източник ВИП пациентът самичък поискал да бъде настанен във Втора градска, вместо във Военна болница, тъй като вярвал, че болните в сериозно положение, постъпили за лекуване при докторите под пагон, умирали. Както „ Уикенд ” пръв заяви, до интензивния кабинет Иван Ласкин е отведен от Фънки. Известният промоутър получил среднощно позвъняване от половинката на закъсалия със здравето актьор - Александра Сърчаджиева. Разплакана, тв водещата обяснила на Фънки, който в предишното е работил като санитар в инфекциозна болница, че Иван изпаднал в тежка рецесия и получавал спазми.

Продуцентът и жури в „ Като две капки вода ” незабавно се отзовал на молбата за помощ и за броени минути се добрал до жилището на арт фамилията. Гледката била в действителност плашеща – Ласкин се тресял с пяна по устата и не разрешавал да го допират, тъй като всеки досег му причинявал неистова болежка. Малко по-късно почнал и да кърви. Фънки на мига взел решение да откарат Иван Ласкин в болница. Така артистът попаднал в незабавното на Втора градска и незабавно бил настанен за стационарно лекуване. Ден след обявата в предния брой на „ Уикенд ” рокаджията отхвърли това да е правилно, само че източника на вестника от болничното заведение се кълне, че персонално Фънки е закарал потърпевшия си другар.
Допреди дни непосредствена заплаха за живота на влюбения в чашката безгрижник станал тромб в крайници. Кръвният съсирек запушил артерия на крайника, който се подул до неразбираемост, разкри нашият осведомител от Втора градска болница. Сега и това положение е овладяно и, за благополучие, Иван Ласкин стартира да се усъвършенства.

По неофициална информация обичаният на Александра Сърчаджиева ще бъде подложен и на процедури за цялостно отричане на алкохола. Лечението съставлява серия от три инжекции и е познато като „ Инжекцията на Висоцки ”. Руският бард също е минал подобен курс поради зависимостта си към алкохола. Инжекцията в действителност е коктейл от морфин и няколко други опиати, който се бие три пъти през избран интервал от време. Според медиците търсеният резултат от бъркоча опиати е пациентът да спре използването на алкохол.

За страдание великият музикант и композитор Владимир Висоцки умира тъкмо поради инжекциите, които трябвало да го избавят от игото на спирта, тъй като не спазил главното условие на медиците – след последната трета процедура да не пипа стъклото най-малко няколко месеца, тъй като може да провокира съдбовна реакция на организма, препълнен с опиати. Това и се случва на 25 юли 1980 година, когато геният си отива на едвам 42 години.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР