Преди дни стана ясно, че ще има десети сезон на

...
Преди дни стана ясно, че ще има десети сезон на
Коментари Харесай

Фолк икона повежда новия сезон на Капките, вижте ясните участници

Преди дни стана ясно, че ще има десети сезон на шоуто " Като две капки вода ", който ще тръгне напълно скоро по Нова телевизия. Все още детайлностите към новите епизоди се пазят в загадка. Първата реклама на шоуто обаче разкри, че измежду участниците е фолк ветеранката Есил Дюран.

Освен това този път запалянковците, които ще застанат под светлината на прожекторите в обувките на световноизвестни звезди, ще са девет на брой.

Припомняме, че другите оповестени участници са актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев, прочул се като доцент Мазов от здравната сага „ Откраднат живот “. Любимецът на феновете Димитър Рачков пък се завръща като водещ в шоуто за фалшификати. Той ще партнира на Герасим Георгиев - Геро в юбилейния сезон на предаването. Затова „ Забраненото шоу на Рачков “ остава на пауза до есента.

" Този сезон взехме решение да има повече актьорско наличие. През последните сезони наблегнахме на много артисти. Мисля, че е време да върнем „ Капките “ там от където то стартира. В началото бяха повече фалшификати и артисти. Очаквам от актьорите същински превъплъщения и положителни фалшификати. Те не могат да се мерят с артистите по пеене, само че не би трябвало да забравяме, че " Капките " е шоу за фалшификати. Очаквам доста да се забавляваме “, сподели пред NOVA продуцентът Маги Халваджиян.

Спекулира се, че тази година в шоуто ще вземат участие Владимир Михайлов, Виктория Георгиева, Крисия, Илиян Тупалката, както и някои от нормалните заподозряни на Халваджиян, като Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР