Преди дни стана ясно, че секретарката на Васил Божков е

...
Преди дни стана ясно, че секретарката на Васил Божков е
Коментари Харесай

Секси секретарката на Божков се оказа племенница на...

Преди дни стана ясно, че секретарката на Васил Божков е задържана. Още същият ден съдът реши, че тя би трябвало да остане в ареста. БЛИЦ напомня, че самата Йонна Чолакова извади необикновено опрощение пред магистратите за връзките й с Божков.

Вчера пък се появи нейна сензационна фотография .

Йонна Чолакова
Сега обаче нескрито излязоха фамилните връзки на Йонна Чолакова.

Оказа се, че задържаната секретарка на Божков, която преди дни бе арестувана като член на незаконната му група, е племенница на актрисата Аня Пенчева, съгласно настояща столична мълва.

Аня Пенчева
Майката на Йонна е Валентина Пенчева – Чолакова, която е сестра на секс признака на българското кино.

Валя работи като инспектор в разнообразни държавни институции. Твърди се, че точно тя е ходатайствала щерка й Йонна да стартира работа като секретарка на Божков.

БЛИЦ напомня, че в сряда късно вечерта Специализираният съд остави в ареста Йоанна Чолакова . Според прокуратурата от 2014-а до 2019-а година тя е била шеф на кабинета на мултимилионера и координирала огромна част от незаконната му активност.

Освен това Чолакова е бил в Надзорния съвет на Холдинг „ Пътища”, който работеше по инфраструктурно строителство с контракт от публични поръчки. В последната година племенницата на Аня Пенчева бе административен шеф на ПФК "Левски ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР