Преди дни стана ясно, че поп-фолк певецът Константин е поредният

...
Преди дни стана ясно, че поп-фолк певецът Константин е поредният
Коментари Харесай

Константин с разтърсващ разказ за борбата му с COVID-19! Певецът апелира: Носете маски!

Преди дни стана ясно, че поп-фолк артистът Константин е следващият известен българин, който се оказа инфектиран с ковид. Той обаче е първият, който показа за нов и чудноват признак на заболяването - кожата му е свръх сензитивна! " Все едно съм изгорен на солариум. Изпитвам доста странни неща ", показа той.

Виж още: Защо Venci Venc' не го хващат вируси и грипове? Рапърът учи по какъв начин да превърнем всеки минус в плюс

Пред NOVA артистът се обърна към всички българи, които се съмняват, че заболяването съществува. И прикани - дано съблюдаваме безусловно всички ограничения, рестрикции и правила и да си носим маските. " Просто би трябвало да обичаме и нас, и близкия човек. Болестта съществува, аз постоянно съм го вярвал и съм знаел, че е по този начин. Исках да видя по кое време ще пристигна моят ред - ето и аз съм в плен на COVID-19 ", разяснява още той. 

Виж още: Николета и Галена като сестри: двете хубавици предизвикат с нови фотоси

Константин не е напълно сигурен по какъв начин се е заразил с заболяването. Предполага, че се е случило около родителите му, които също са с ковид. Един ден той се чул с тях, схванал, че имат признаци на Коронавирус. Те обаче подценили обстановката и почнали самолечение. Константин незабавно отишъл при родителите си, взел ги с колата и ги закарал на доктор. Въпреки че били с маски и те, и той, по-късно артистът дал позитивен резултат при теста за заболяването. 

Виж още: Нора Недкова не пести, отдаде се на екзотично странствуване в Дубай

Поп-фолк звездата разказва заболяването като доста подла - в случай че в този момент да вземем за пример се усеща добре, след половин час може да се усеща доста зле. " Пия витамини, пия антибиотици. Много хора ме питат по какъв начин си. Като изключим, че на дискотеката сме били кепенците, толкоз хора са на открито и не могат да си обслужват заемите и да си хранят децата, няма концертна активност, няма никакви приходи на никое място, аз и родителите ми сме заболели от най-коварния камшик на планетата, съм добре ", сподели той. Константин е с към този момент известните признаци на заболяването - температура, кашлица, загуба на подушване. Убеден е, че ще се оправи, само че се тормози за татко си, който е във влошено положение и в болница.

Виж още: Постът на Емануела, който отприщи всенародната обич

Иначе Константин е в дома си, като населява втория етаж на къщата си и излиза на двора. Спазва отдалеченост, доколкото е допустимо, с останалите членове на фамилията си.

Изображение: https://www.instagram.com/konstantin_official7/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР