Преди дни стана известно, че 3 години зад решетките стои

Преди дни стана известно, че 3 години зад решетките стои ...

Делото за атентат срещу Пеевски не тръгна.


Преди дни стана известно, че 3 години зад решетките стои руски гражданин, срещу който са налице свидетелски показания, че е организирал убийство на депутата от ДПС и крупен бизнесмен Делян Пеевски. Пред прокуратурата свидетелства човек със солидно криминално досие – Константин Бухлев, защитен свидетел по делото за атентата срещу Алексей Петров. Преди да започне делото за атентат срещу Пеевски, Бухлев се оказва в затвора с обвинение за убийството на варненски ди-джей, установи Фрог нюз.

На 8-ми и 9-ти октомври специализирания съд трябваше да гледа мярката за неотклонение на Владимир Касарски и да проведе разпоредително заседание по делото срещу него, като участник в ОПГ. Заседания нямаше, заради заболяване на съдия. Насрочени са за началото на ноември, научи Фрог от адвоката му Константин Симеонов. Защитникът преди дни разкри пред телевизия Евроком подробности за сагата с готвения атентат срещу Пеевски, а ние потърсихме подробности за прокуроския свидетел.
Константин Бухлев е обвинен в убийство във Варна
На 26 февруари 2015 г. Тодор Тодоров, известен като DJ Teddy, бе открит мъртъв от множество прободни рани, близо до блока, в който е живеел на варненския булевард „Осми приморски полк“ през нощта Убийството дълго време остана неразкрито. През юли 2019 г. Константи Бухлев е обвинен като физически извършител на убийство. Фактите по делото са представени в съдебната зала при разглеждане на мярката за неотклонение на 50-годишния Бухлев. Като подбудител се сочи Григор Колев.

Източник: fakti.bg