Преди дни стана известно, че 3 години зад решетките стои

...
Преди дни стана известно, че 3 години зад решетките стои
Коментари Харесай

Делото за атентат срещу Пеевски не тръгна

Преди дни стана известно, че 3 години зад решетките стои съветски жител, против който са налице свидетелски показания, че е провел ликвидиране на депутата от Движение за права и свободи и огромен предприемач Делян Пеевски. Пред прокуратурата свидетелства човек със солидно престъпно досие – Константин Бухлев, предпазен очевидец по делото за атентата против Алексей Петров. Преди да стартира делото за атентат против Пеевски, Бухлев се оказва в пандиза с обвиняване за убийството на варненски ди-джей, откри Фрог нюз.

На 8-ми и 9-ти октомври профилирания съд трябваше да гледа мярката за неотклонение на Владимир Касарски и да организира разпоредително съвещание по делото против него, като участник в ОПГ. Заседания нямаше, поради заболяване на арбитър. Насрочени са за началото на ноември, научи Фрог от юриста му Константин Симеонов. Защитникът преди дни разкри пред телевизия Евроком детайлности за сагата с готвения атентат против Пеевски, а ние потърсихме детайлности за прокуроския очевидец.
Константин Бухлев е упрекнат в ликвидиране във Варна
На 26 февруари 2015 година Тодор Тодоров, прочут като DJ Teddy, бе открит мъртъв от голям брой прободни рани, покрай блока, в който е живеел на варненския бул. „ Осми крайморски полк “ през нощта Убийството дълго време остана неразкрито. През юли 2019 година Константи Бухлев е упрекнат като физически причинител на ликвидиране. Фактите по делото са показани в правосъдната зала при разглеждане на мярката за неотклонение на 50-годишния Бухлев. Като подстрекател се сочи Григор Колев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР