Преди дни Сашо Кадиев призна в онлайн предаването Искрено и

...
Преди дни Сашо Кадиев призна в онлайн предаването Искрено и
Коментари Харесай

Сашо Кадиев размаза тотално бившата си жена

Преди дни Сашо Кадиев призна в онлайн предаването „ Искрено и персонално “ на Миглена Ангелова, че се е влюбил в Ивелина Чоева, още до момента в който бил с Таня Тончева, от която има щерка.  Той обаче незабавно си признал пред Таня за зародилите му усеща към моделката и твърди, че тя приела умерено новината. Въпреки това раздялата им не минала без обидни думи и кавги, само че през днешния ден са в положителни връзки.

 

Кадиев даже разяснява, че би било добре да направи семинари по тези въпроси, защото доста хора очевидно не го схващат. Подчертава, че услугата за сполучлива разлъка, след която могат да се слагат основите на другарство, е взаимна. Затова и акцентира проявеното схващане от страна на Таня, само че все пак разлъката им коствала доста.

Макар и на двамата да им се наложило да трансформират живота си радикално, най-голямото им терзание било обвързвано с щерка им.

За раздялата им се заприказва малко преди да тръгнат слуховете, че Кадиев има връзка с Ивелина Чоева, която срещнал малко преди пандемията в предаването „ Преди обед ”.

 

Когато Кадиев и Таня се разделили, щерка им Катерина била на 5. Дали си сметка, че свадите им раздрусали напълно света й и няма смисъл от това да задълбават във връщането на обидата, тъй като това нанася вреди на всички. Започнали да демонстрират разсъдък и да мислят, преди да реагират.

 

Към днешна дата разбирателството сред Кадиев, Чоева и Таня, не е единствено видимо. Припомняме, че тримата изненадаха с общи фрагменти от морето още през лятото, на 2021 година, позирайки прегърнати и с усмивка, дружно с щерка им Кати.

 

Кадиев и Чоева живеят дружно от много време, сгодени са и възнамеряват сватбата да е през тази година. Ивелина твърди, че той е първата й осъзната обич, а Сашо призна пред Миглена Ангелова, че желае дете от моделката.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР