Преди дни разбрахме за плановете на принц Хари и Меган

...
Преди дни разбрахме за плановете на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Принц Хари, Travalyst, отказът му от кралската фамилия и новата туристическа организация

Преди дни разбрахме за проектите на принц Хари и Меган Маркъл, свързани с благотворителната им фондация Archwell. А до момента в който чакаме нейното публично оповестяване, съпрузите не престават интензивно да приготвят почвата за бъдещето си надалеч от кралския двор.

От публични документи, публикувани в английските медии, излиза наяве, че при един от последните си задължения преди Мегзит, принц Хари е поставил подписа си под контракт за основаването на Travalyst - ново потомство организация, която има за цел да " трансформира бъдещето на туризма ".

Платформата сплотява уеб сайтове като Booking и Tripadvisor, които също имат вяра в нуждата от смяна. Тя ще разрешава на потребителите да наблюдават и количеството въглеродни излъчвания, които са изразходили за своите пътувания.

Инициативата на херцога на Съсекс бе показана преди месеци, а към този момент е реалност и има и своя формален уеб страница. Като неин създател и собственик на 75% дял в комерсиалния указател е записан принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцог на Съсекс.

Това е първият път, в който брачният партньор на Меган се показва без купата Негово Кралско Височество, както и без кралската си фамилия Маунтбатън-Уиндзор, написа Newsweek.

За купата не сме сюрпризирани, тъй като това бе едно от изискванията, които кралския двор сложи по време на договарянията за Мегзит. Но отводът и от семейството е непредвиден, най-малкото, тъй като и синът му Арчи я носи.

В документите от 3 април, като страна на престояване обаче принц Хари е записал Англия, а не Канада или Съединени американски щати. И това ни подухва на мисълта, че активността на организацията ще се развива и на Острова и той сигурно няма да скъса всички връзки с родината си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР