Преди дни поп-фолк дивата Галена навърши 35 години. Красивата изпълнителка

...
Преди дни поп-фолк дивата Галена навърши 35 години. Красивата изпълнителка
Коментари Харесай

На 35, с две деца и все така на върха – уникалната Галена

Преди дни поп-фолк дивата Галена навърши 35 години. Красивата изпълнителка продължава години наред да радва всички свои фенове с музика, истински клипове, невероятна визия и неповторимо театрално държание.

За празника певицата показа в Инстаграм следното послание:

" Свикнала съм да се усещам по различен метод по това време на годината. Моят празник постоянно е бил част от едни по-специални мотиви през май. Няма да скрия, че това ми липсва, липсвате ми и вие! Ще употребявам правото си на предпочитание през днешния ден и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем още веднъж дружно! Благодаря ви за поздравите и пожеланията, за цялата любов, която чувствам в известията ви, за най-прекрасния подарък — вашата обич! Щастлива съм! Заради вас! ", написа искрено певицата.

Виж още:

Малко по-късно тя показа фамилен кадър, към който също е написала няколко същински думи:

" Не бях готова за тази изненада, само че ме зарадва. Обичам ви! "

Преди броени дни певицата зарадва многочислените си почитатели с нов план, който се радва на голям триумф. Видеото, в което взе участие Иво Аръков, има милиони гледания. Клипът към " 100 живота " бе промотиран точно на Гергьовден и към днешна дата има над 4 млн., гледания.

Виж още:

Благодарна за всички мнения, известия, мнения и поздравления, изпълнителката показа в обществената мрежа:

" Щастлива съм, че " 100 живота " съумя да ви развълнува толкоз доста и извънредно скърбя, че не можем да си я пеем дружно. Това беше повода да я забавя толкоз, в действителност желаех да се насладя онлайн на тази страст с всички вас! Благодаря за хилядите сторита с песента и видеото, само че в този момент желая да чуя и видя вас! Тагвайте ме на сторита, на които пеете и танцувате на " 100 живота ", с цел да усетя и аз по някакъв метод контакта с вас, който толкоз ми липсва! Вие сте на ход ".

През април Галена беседва онлайн с DJ Дамян. Тогава тя показа, че пазва твърдо обществената изолираност. На този стадий няма упоритост да прави онлайн концерти. Фолк певицата показа, че се е отказала да пее онлайн, тъй като съвсем всички реализатори към този момент го вършат.

Галена прикани да не драматизираме и да сме позитивно настроени. 

" Мечтаех за време, в което ще съм до децата си като естествена майка. И до момента се упреквах, че не мога да си го разреша. Казах си, че в този момент му е времето да съм майка и стопанка. Много ми липсват моите фризьори, гримьори и другари, само че не липсват на ноктите и косата ми, които си почиват сега ", сподели тогава още хитовата певица.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР