Преди дни певицата Пинк сподели, че тя и тригодишният й

...
Преди дни певицата Пинк сподели, че тя и тригодишният й
Коментари Харесай

Коронавирусът, Пинк, синът й Джеймисън и борбата им с COVID-19

Преди дни певицата Пинк показа, че тя и тригодишният й наследник Джеймисън са били инфектирани с новия ковид. През уикенда пък пристигна положителната вест, че при повторното тестване и двамата са дали негативен резултат.

Но борбата им е била доста сложна, както от физическа, по този начин и от прочувствена позиция. Пинк и синът й са развили тежки признаци, били са " доста, доста заболели ", изключително хлапето, което е усетило същинската мощ на вируса. Тя пък цялостен живот страда от астма, което в допълнение е влошило положението й.

Именно по тази причина певицата е била същински изплашена и обезпокоена, най-много за своето малко момче. Имало е доста нощи, в които не е серпантина да плаче и се е молила повече от всеки път всичко да е наред. Тя дефинира COVID-19 като влакче на ужасите - " тъкмо решиш, че си по-добре и нещо ново се случва ".

Пинк разкрива, че са били на домашно лекуване под строгия надзор на доктор. Тя е водила дневник както на своите признаци, по този начин и на тези на Джеймисън. А неговата висока температура е траяла цели три седмици.

Певицата обръща внимание и на това, че в действителност новият ковид не е безвреден за младите. Синът й е бил в съвършено здраве, без никакви болести и тя е била спокойна, че няма по какъв начин да се разболее. Семейството живее на село, измежду природата, и единственото нещо, което до момента ги е атакувало, са били полените.

Пинк показва като огромна неточност на държавното управление неналичието на необятно тестване за COVID-19. А нейният принос към битката със болестта се равнява на един милион $, които подарява на две лечебни заведения в поддръжка на медицинските служащи на първа линия. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР