Преди дни най-новото петзвездно място за купон под тепетата отвори

...
Преди дни най-новото петзвездно място за купон под тепетата отвори
Коментари Харесай

Трима известни изпълнители се качват на сцената на най-новото място за купон в Пловдив

Преди дни най-новото петзвездно място за ваучър под тепетата отвори порти. ще дава на пловдивската аудитория разнообразни участия по усета на всеки.

Toва е първата локация в Пловдив, която комбинира в едно място спектакъл, пиано бар, дискотека, място за фирмени събития, концертна зала и дава терен за най-различни и грандиозни събития и шоу-спектакли.

Този петък /11 февруари/ , невероятната Ивана ще пее за всички ценители на поп фолк музиката. През годините Ивана съумява да сътвори същински шлагери, които я трансформират в обичан реализатор на дребни и огромни.

„ Шампанско и сълзи”, „ Нещо нетипично”, „ Като на 17” и други нейни паметни части ще звучат в най-новия, а концертът започва в 20:00 .



В събота /12 февруари/ , гост-изпълнител ще бъде очарователният Орлин Павлов , а дружно с него ще бъде и бенда му. Талантливият актьор с изключение на актьорски заложби има и необикновен глас.

Орлин ще извърши най-известните си песни, а позитивната му и артистична натура, ще разчупи настроението с едно друго и забавно шоу.



На 18 февруари на пловдивска сцена се завръща любимецът на няколко генерации българи Веселин Маринов . Дългогодишният му опит на сцената и умеенето да разчувства всички присъстващи с лекост е запазена марка на изпълнителят, който прави едни от най-емоционалните концерти в България.



Трите събития започват в 20:00 часа в , намиращ се на бул. „ Освобождение” 27, а билети и за събитията можете да закупите авансово, на място или от и

При авансово закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, като офертата важи единствено за билети закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

В ще станете очевидци на забавни и разнообразни спектакли, концерти и представления, а с цел да бъде преживяването още-по прелестно можете да го комбинирате с питиета и коктейли от марков алкохол.

Вижте предсотящите събития в през месец март:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР