Преди дни на бял свят се появи седмото дете на

...
Преди дни на бял свят се появи седмото дете на
Коментари Харесай

Илон Мъск кръсти сина си X АЕ A-12! Какво означава това име и как се чете?

Преди дни на бял свят се появи седмото дете на милиардера Илон Мъск, което е плод на любовта му с певицата Граймс. Първоначално беше обявено, че майката и новороденото момченце се усещат добре и ни беше показана фотография на бебето. 

Е, към този момент е ясно и името на момченцето. То се споделя... X Æ A-12 Мъск. Това е меко казано необичайно име за която и да е просвета по света, само че, става известно, името има своя прикрит смисъл. Ето и какво значи то, като обяснението е на майката на X Æ A-12.

Виж още: Илон Мъск стана татко! Вижте фотография на бебчето

Х идва от математиката, незнайното, което все търсихме в часовете. Æ на езика на елфите пък се чете като британското AI, което пък е редуциране на Artificial intelligence или изкуствен интелект. А-12 пък е... модел аероплан, който е прочут още като " Архангелът ". 

Виж още: Голотата като изкуство - Диляна Попова съблазява с красиви фрагменти в черно и бяло

В Twitter обаче потребителите се натъкнаха и на различен проблем с името на бебето - по какъв начин се произнася то? Саша Архангел, Аойфи или Ксео? Уверен консуматор пък твърди, че името се произнася като " Ксаеал ". 

Виж още: Гергьовден - освен на имениците! Ето кои известни българи честваха и за какво

Според Business Insider името евентуално се произнася като " Екс Аш Ей минус туелв ". Но пък Х може и да се произнася като " загар ", от римското число за 10.

Източник thumbnail: Twitter/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР