Преди дни, на 9 януари, Кейт Мидълтън навърши 39 години.

...
Преди дни, на 9 януари, Кейт Мидълтън навърши 39 години.
Коментари Харесай

Как Хари и Меган изненадаха Кейт

Преди дни, на 9 януари, Кейт Мидълтън навърши 39 години. Заради актуалната обстановка във Англия, а и по целия свят, херцогинята на Кеймбридж означи персоналния си празник със непретенциозно чаено празненство в компанията единствено на брачна половинка си принц Уилям и трите си деца.
 Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и несполучливият опит за помиряване на херцогинята на Кеймбридж
Неуспешният опит за помиряване на Меган и Кейт

Кой го провали

Това несъмнено направи рождения ден на Кейт необикновен и не толкоз празничен, както бе привикнала до момента. Но един неочакван жест е съумял да я накара да се усмихне.

Принц Хари и Меган Маркъл , които от близо година не са се прибирали на Острова, са изпратили подарък и поздравления за празника на Мидълтън. Тя е останала прелестно сюрпризирана от полученото внимание, което несъмнено е било ненадейно.
 Снимка 488931

По този метод херцогът и херцогинята на Съсекс за следващ път затвърдиха мнението, че не желаят да късат връзките си с кралското семейство и вършат всичко по силите си, с цел да задържат положителния звук, макар хилядите километри, които ги разделят, предава Fox News.

Междувременно стана ясно, че Хари и Меган възнамеряват да посетят Англия най-малко два, а може би и три пъти през идващите месеци . Ако рестрикциите поради COVID-19 го разрешават, несъмнено.
 Принц Хари, Меган Маркъл, обичаната им музика и имат ли профили в SoundCloud
Какви ги правят Хари и Меган под прикритие

Как обичат да се забавляват херцогът и херцогинята на Съсекс

Първият мотив е рожденият ден на кралицата, която през април навършва 95 години. Съпругът й принц Филип пък ще закръгли 100-те през юни . За юли е планувано откриването на нова скулптура на принцеса Даяна в замъка Кенсингтън по случай това, че щеше да навърши 60 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР