Преди дни Меган Маркъл привлече погледите с доста необичайно за

...
Преди дни Меган Маркъл привлече погледите с доста необичайно за
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън смени рокли с маратонки и анцуг

Преди дни Меган Маркъл притегли погледите с много извънредно за една херцогиня облекло - елегантно палто, състезателен чеп, спортно горнище и маратонки. Нейното опрощение бе, че е доста бременна и се е облякла комфортно за дълъг път от Ню Йорк до Лондон.

А в този момент виждаме и Кейт Мидълтън , с която са в негласна конкуренция, захвърлила вечерните рокли и високите обувки, с цел да облече анцунг и маратонки. И освен облеклото й е изненадващо, само че и обстановките, в които я виждаме.
 Снимка 409707

Че херцогинята на Кеймбридж е спортна натура , нямаме подозрение. Все отново, такава фигура след три раждания сигурно не се поддържа елементарно. Но за първи път виждаме Кейт в деяние и се оказва много добра в не една и две спортни интензивности.
 Снимка 409705

Двамата с принц Уилям се причислиха към деца от благотворителна организация в Roscor Youth Village в Северна Ирландия, където има база за всевъзможни спортни завършения. И те не пропуснаха да се включат във всички, паралелно с децата.
 Снимка 409706

Мидълтън първо сподели изненадващи умения във футбола в компанията на няколко хлапета. Към тях се причисли и Уилям и забавата стана цялостна.
 Снимка 409710

Втората част от приключението включваше пукотевица с лък , където още веднъж херцогинята изяви предпочитание да показва акуратност, а всички я приветстваха.
 Снимка 409712

Кейт и децата разпънаха и няколко палатки , след което пристигна ред и на надпреварите с канута.
 Снимка 409713

Мидълтън очевидно нямаше терзание да не се намокри и самоуверено постави избавителната жилетка.
 Снимка 409715

Съпругът й пък показва умения да пази баланс , вървешком върху пън. Въобще, огромна забава падна.
 Снимка 409714

Едно от хлапетата попита Мидълтън дали й харесва да бъде принеса, а тя отговори, че най й харесва да обикаля по света и да се среща с доста страхотни деца. Този отговор елементарно можем да приемем за откровен, тъй като на Кейт отдалече й проличава какъв брой е щастлива, когато е обградена от хлапета .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР