Преди дни майката на Меган Маркъл се върна в Америка,

...
Преди дни майката на Меган Маркъл се върна в Америка,
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Дория Рагланд и подаръка за майката на херцогинята

Преди дни майката на Меган Маркъл се върна в Америка, откакто прекара няколко седмици с щерка си. Дория Рагланд към този момент е горда баба на внук, част от английския кралски двор. А поддръжката й в най-важните моменти се цени високо от херцогинята и нейния брачен партньор.

Скоро откакто напусна замъка Уиндзор и се върна вкъщи, Дория Рагланд има нов мотив за наслада. Тя бе засечена пред къщата си да получава една много огромна и забавна пратка - чисто нова кола.

Автомобилът Honda на цена към 25 хиляди $ бе докаран непосредствено до вратата на новия си притежател - майката на Меган. Дория към този момент не е демонстрирала изключително висок стандарт на живот, което ни навежда на мисълта, че новият й автомобил е подарък. Или по-скоро жест на признателност от страна на щерка й, написа The Sun.

Маркъл и принц Хари могат умерено да си разрешат сходна покупка, а и госпожа Рагланд в действителност го заслужава. Потвърждение на тази теза обаче едва ли ще получим, най-малкото с цел да не се подклажда в допълнение напрежението сред херцогинята и останалите й близки. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР