Преди дни Кортни Кокс получи първата си номинация за награда

...
Преди дни Кортни Кокс получи първата си номинация за награда
Коментари Харесай

Признанието на дъщерята на Кортни Кокс

Преди дни Кортни Кокс получи първата си номинация за премия Еми и към този момент не е единствената звезда от " Приятели ", на която не бе отредена тази чест. Въпреки че мина много време от фотосите на сериала, който я направи световноизвестна, той продължава да бъде основна част от живота й.
 Кортни Кокс,
Проклятието на Кортни Кокс

Успя ли да го скапе

И повода за това не е единствено специфичния епизод, който бе сниман неотдавна. Кокс сътвори не едно и две другарства за цялостен живот на снимачната площадка и постоянно я виждаме в компанията на колежките й.

Актрисата също по този начин е една от най-активните " другари " в обществените мрежи. Преди дни тя разгласява в профила си в Instagram, в който има над 11 милиона почитатели, видео, в което дружно с щерка си Коко дават отговор на разнообразни въпроси една за друга, с цел да потвърдят какъв брой добре се познават.

И до момента в който множеството питанки са свързани с това какво обичат да похапват двете, последният въпрос притегли вниманието ни. Кокс попита щерка си дали би излязла на среща с младия Чандлър или с младия Джоуи. А по-късно сама отговори, че би Коко би предпочела Джоуи, на което тя се съгласи.

За разлика от останалите въпроси обаче, актрисата избра навръх този да не дава и своя отговор, евентуално с цел да не обиди един от двамата си сътрудници . Все отново, екранната й героиня Моника Гелър бе омъжена за Чандлър. Но очевидно Коко има малко по-различни желания, предава People.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР