Преди дни Илон Мъск хвърли ръкавицата“ на Владимир Путин, като

...
Преди дни Илон Мъск хвърли ръкавицата“ на Владимир Путин, като
Коментари Харесай

„Трябва да напомпаш мускулите“: Кадиров прекръсти Мъск на Илона

Преди дни Илон Мъск „ хвърли ръкавицата “ на Владимир Путин, като го провокира на двубой със залог Украйна от профила си в Twitter. От Кремъл към момента няма отговор, само че за сметка на това сред милиардера и чеченския президент Рамзан Кадиров се заформи обществена „ преписка “ по същата тематика, в която единият написа в профила си в основана от американец обществена мрежа, а другият му дава отговор от съветска платформа за връзка.

„ Илон Мъск, един съвет – не си мери силите с тези на Путин. В прекомерно разнообразни теглови категории сте. И даже не става дума за бойни изкуства, да вземем за пример джудо… Владимир Владимирович ще наподобява нелоялен, когато победи по-слаб съперник “, сподели Кадиров в своя обява в Telegram.

„ Следователно ще би трябвало да напомпаш тези мускули, с цел да станеш от нежната Илона бруталния Илон, който би трябвало да бъдеш “, продължава водачът. След това даже кани милиардера да отиде да тренира в Чечения, в това число като посети държавната телевизия, в която „ ще му кажат за американските способи за черен пиар и ще го научат по какъв начин да следи и обновява сметките си в обществените мрежи “.

Thank you for the offer, but such excellent training would give me too much of an advantage.

If he is afraid to fight, I will agree to use only my left hand and I am not even left-handed.

Elona
— Elona Musk (@elonmusk)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР