Преди дни голямо руско издание разкри, че популярността на Филип

...
Преди дни голямо руско издание разкри, че популярността на Филип
Коментари Харесай

Филип Киркоров продава имотите си в Равда

Преди дни огромно съветско издание разкри, че известността на Филип Киркоров в " историческата му татковина " България е съвсем нулева. Авторът на публикацията се базира на пост на най-известната съветска влогърка у нас Варя Давидова. Младата жена, която от няколко години живее в България, твърди, че всенародната обич, която си приписва самата поп звезда в нашата страна, е мощно пресилена. " Приказки под шипковия шубрак ", слага кръст на хвалбите на артиста съветското издание.

Руският Майкъл Джексън постоянно се базира в медиите на българските си корени и акцентира, че се гордее с тях. Бившите му съотечественици, както твърди екссъпругът на Алла Пугачова, му отвръщали с реципрочност. Казано с други думи, в България синът на арменеца от Варна Бедрос Крикорян, също артист, и на към този момент починалата московчанка, чиновник на руската Концертна дирекция Лидия Лихачова, е надали не кумир за българите и те безусловно го носят на ръце.

" Нищо сходно ", написа съветското издание. Според тиктокърката Варя Давидова никой у нас не се интересува от 56-годишния реализатор. Миналата година пред " България Днес " един от най-близките другари на Киркоров в България - композиторът Кирил Икономов, брачен партньор на певицата Мая Нешкова, сподели, че ще лобират пред президента Румен Радев съветската мегазвезда да бъде награден с високо отличие точно на 55-ия си рожден ден. Към днешна дата са останали единствено благите планове, а ордена никакъв го няма.
 Бившият на Алла Пугачова шокира с държанието си и на сцената и в живота Бившият на Алла Пугачова шокира с държанието си и на сцената и в живота  
 Драго Драганов обядва с Филип Киркоров

 На 90 години бащата на Филип Киркоров се развежда, намерил друга

" Веднъж Филип Киркоров загатна в изявление, че е доста известен в България. Сред кого? Сред своите съседи? Лично аз нямам познати, които го слушат, познават творчеството му или, боже опази, го считат за български артист. Много малко хора схващат за кого става въпрос, когато чуват семейството му ", разобличава мнимата популярност на Киркоров у нас съветската влогърка.

Варя Давидова споделя още, че за годините, в които живее в България, единствено един път са я попитали за песента на Киркоров " Примадона ", както изцяло съществено назовава себе си екслюбимият на примадоната на съветската сцена Пугачова. На всичкото от горната страна събеседникът на младата тиктокърка го описал като " високия съветски артист с изпъкналите очи ". Руското издание предава буквално написаното от Давидова, че " хората в България са мощно учудени, научавайки, че Киркоров се счита за българин ".

" Тези, които са се сблъсквали с артиста онлайн, са шокирани от неговото държание. Брокерът от организацията за недвижими парцели описа, че продажбата на жилищата на Филип Киркорова в Равда не е предходна без кавги ", твърди Давидова.

" Продал е сякаш нещо, само че се колебая, че е могъл да изтъргува всичките си жилища, в случай че не ги е продал на безценица. Тук няма милионери. С него са се получили " нюанси ". Имаше страшни кавги. Самият той от дълго време не е идвал в Равда ", преразказва в поста си споделеното от българския брокер съветската тиктокърка, която на собствен ред е представена от огромното съветско издание.

Преди повече от 10 години съветският топизпълнител съумя да се снабди с цели 12 жилището в първокласен затворен комплекс на първа линия в Равда. Луксозните недвижимости са оборудвани с няколко типа бани, сауна, открити и закрити басейни и най-важното - с " ледена стая ", в която притежателите да се скрият от летния задух. " Отдавна желаех да открия място, в което да се уединя. И го открих на брега на Черно море, недалече от Слънчев бряг, където се организираше състезанието " Златният Орфей " и където видях за първи път Алла Пугачова. С това място са свързани най-прекрасните ми любовни мемоари и прекарвания ", довери Киркоров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР