Преди дни бе избрана новата Мис Колумбия, която ще представи

...
Преди дни бе избрана новата Мис Колумбия, която ще представи
Коментари Харесай

От 106 килограма до Мис Колумбия - трудният път на Даниела Толоса

Преди дни бе определена новата Мис Колумбия, която ще показа страната на интернационалния конкурс за красота Мис Вселена през ноември тази година в Мексико. Нейното име е Даниела Толоса, на 30 години е и от един поглед можем да заключим, че си е спечелила короната изцяло справедливо.
 Алехандра Родригес - 60-годишната Мис Буенос Айрес, която е напът да влезе в историята на Мис Вселена
Алехандра Родригес - 60-годишната Мис Буенос Айрес, която е напът да влезе в историята на Мис Вселена

Тя е юрист, наподобява превъзходно и потвърждава, че възрастта е единствено число

Но в случай че се разровим в профила в Instagram на хубавицата, ще открием един прям пост, в който тя споделя, че не всеки път е изглеждала като в този момент. Признанието идва още преди да стане Мис Колумбия и е обвързвано с главната й мотивация да взе участие в състезанието - да въодушевява останалите дами. Защото за нея това е главната цел на сходни събития.

По думите на Даниела Толоса, тя в никакъв случай не е била водена от егото и от желанието да бъде определена като най-красивата жена в страната. Вместо това е желала да има опцията да подсети на всички дами за привилегията да имат своето тяло, за това, че би трябвало да почитат процесите в него, да се гордеят с него, да се усещат добре в кожата си и да не стопират да вървят по пътя към най-хубавата версия на себе си.

Новата Мис Колумбия не крие, че хубостта отваря порти и те прави център на вниманието, само че дава и опция да изразиш своята позиция и да бъдеш чут, да предадеш посланието си. Затова за нея всяка победителка би трябвало да бъде и подстрекател.

А в този момент тя съумя да стане тъкмо такава, споделяйки, че преди години е тежала цели 106 кг. До това внезапно надебеляване се е стигнало след огромна персонална покруса - изгубила е татко си, когато е била едвам на 10 години. След това е почнала да яде неконтролируемо, до момента в който един ден не е решила да се вземе в ръце и да стартира положителна промяна, резултатът от която виждаме през днешния ден, написа People Espanol.
 Ще проговори ли някогашната Мис Съединени американски щати Ноелия Войт - по какъв начин продължава абсурдът към състезанието
Ще проговори ли някогашната Мис Съединени американски щати Ноелия Войт - по какъв начин продължава абсурдът към състезанието

Размяна на обвинявания

Разбира се, тази фрапантна смяна й коства доста старания, ограничения и мощна воля, само че през днешния ден е повече от удовлетворена от постигнатото. И не само защото се усеща в действителност добре в кожата си, само че и тъй като може да бъде образец за подражание, както и доказателство, че няма нищо невероятно - стига да го искаш същински.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР