Преди дни Анита бе засечена на парти с приятели, като

...
Преди дни Анита бе засечена на парти с приятели, като
Коментари Харесай

След убийството и затвора, Мейзер бръмчи по купони до зори

Преди дни Анита бе засечена на празненство с другари, като изглеждаше неузнаваема. С прибрана коса, с диоптрични очила, без грим, силиконката е напълно друга.

Доста време Мейзер отхвърляше да излиза на открито, откакто я пуснаха от пандиза. По съвет на юристите си, тя странеше от всевъзможни обществени изяви.

И през днешния ден миската не наподобява да се забавлява изключително на празненствата, по които я канят, защото се приготвя за процеса в София, който ще се гледа от Върховен касационен съд. Тя се надява там да я оправдаят и да я пуснат на независимост дефинитивно.

Първоначалната присъда на Мейзер беше три години затвор, като тя излежа по-голямата част от наказването по време на следствието. След това бе освободена под домакински арест и прекара 4 месеца в дома си, където се срещаше единствено с близки познати, написа " България през днешния ден ".

В момента Мейзер е пусната под гаранция и има право да пътува в страната и чужбина. Все още обаче миската отхвърля да се появява по публични прояви и се среща единствено с определени другари, на събития проведени единствено от тях.

Анита не желае и да чуе за „ ВИП Брадър”, макар колосалния хонорар, който й предложиха от предаването. Тя държи преди този момент да се сдобри със фамилията на починалия си брачен партньор, а също по този начин да си реши проблемите с Темида.

От държавното обвиняване не престават да я винят за гибелта на Николай Димов и стачкуват освобождението й, с претекста, че тя е отдръпнала първите си признания. Вместо това е твърдяла, че не е умъртвила брачна половинка си по несъобразителност, а той се е самоубил.

Обвинението твърди още, че тя не е решила обективно обстановката, като е стегнала с две свински опашки врата на брачна половинка си Николай Димов. Освен това е надценила силата на мъжа си, което е довело до гибелта му.

Адвокатите на Мейзер са уверени, че обвиняването в предоставяне на рушвет ще отпадне, а миската ще получи и условна присъда. Така престоят й в пандиза се оказва в прорез с човешките й права, а откакто осъди страната в Страсбург, тя ще излезе двойно по-богата и отпреди.

Междувременно, до момента в който чака дата за делото в София, Анита се е заела да разчиства профила си в обществените мрежи. Тя е изтрила фотосите със брачна половинка си, а също така е махнала всички общи фотоси с Николай Димов.

„ Тя има право да продължи живота си и да стартира изначало. Силна жена е”, разясняват нейни близки.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР