Преди десетина дни Златка Райкова публикува любопитен кадър, от който

...
Преди десетина дни Златка Райкова публикува любопитен кадър, от който
Коментари Харесай

Да, вярно е: Златка Райкова за побоя от Карен

Преди десетина дни Златка Райкова разгласява любопитен кадър, от който излиза наяве, че Карен май се е държал по-грубо с нея. На него той замахва с особена експанзия в погледа да я удари.

Тези дни русата силиконка въпреки всичко реши да внесе изясненост към случая и предстоящо го обърна на подбив, само че пък както добре знаем - в шегите постоянно се прокрадват някои неуместни истини. Дали това е по този начин и в този случай, не знаем. Вижте какво отвърна Златка и преценете сами.

Снимката бе публикувана по време на ваканцията им в Тайланд и медиите гръмнаха с новината за агресивното му държание. 

" Да, правилно е. Ние сме садо-мазо двойка ", отвръща Златка и допълва: " Ама вие съществено ли още четете какво написа! Майкооо ".



 



Райкова обаче, по този начин и не разяснява въпросното стори с ядосания Карен, нито за какво го е споделила в мрежата, само че съгласно нейни близки е било смешка сред двамата. Но какъв брой да е смешка с подобен взор...
На въпрос " Може ли един мъж да бъде комплициран и какъв брой време би му дала ", силиконката отвръща: " Ооо, мъжете постоянно са комплицирани и по тази причина сме ние, дамите, с цел да ги вкараме в правия път. Карен също имаше подобен интервал първоначално, само че аз бях търпелива и разбираща. Жените желаят всичко незабавно и това е неточност. Трябва самообладание ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР