Преди десет дни пловдивчанин се оплака от кражба в дома

...
Преди десет дни пловдивчанин се оплака от кражба в дома
Коментари Харесай

След като обра веднъж пловдивчани, мъж се опита да влезе пак в къщата им

Преди 10 дни пловдивчанин се оплака от кражба в дома му и разгласява фотография на възможния апаш. Тогава стана ясно, че охранителна камера е снимала мъжа от фотографията, а хората са подали тъжба и доказателствата в полицията, оповестява.
Прочетете още
Сега Георги Маджуров отново разгласява фотография на същия мъж от... новия му опит за кражба.

" Ето ви нова фотография секунди преди да успее да влезе в дома ми за повторно, към този момент и със СОТ предпазен. Въпреки това съумя да избяга. Ще бъда признателен на всеки, който даде информация къде се подвизава ", написа пловдивчанинът в обществените мрежи.

От Даниела Чобанова разбираме, че " този човек е апаш и наркоман. Обра дома ми денем. Разбира се, че има доказателства против него. Но се укрива. В доста прилежащи къщи е влизал и ги е обирал. На такива нарушители мястото им е в пандиза. "

Според друга пловдивчанка същият мъж се навърта и към пазарите. Ще ви спестим препоръките, които дават хората на пострадалите, тъй като в тях не става доста дума за закони, а за правилото " око за око, зъб за зъб ". Защо е по този начин, досетете се сами. Ние призоваваме всички, които разпознаят въпросното лице, да се обадят на потърпевшите от набезите му или на 112 и да подадат сигнал.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР