Преди ден Радина Кърджилова направи нещо адски смело. А именно

...
Преди ден Радина Кърджилова направи нещо адски смело. А именно
Коментари Харесай

След любовното признание на Радина към Пламен, Деян Донков се хили: Кого си мисли, че заблуждава?!

Преди ден Радина Кърджилова направи нещо пъклен самоуверено. А точно - изясни се обществено в обич на новото си и по-младо гадже Пламен Димов. Държим да напомним, че артистът Димов още на никое място не е приказвал намерено за Радина, а тя бърза да му излива възприятията си. И даже съобщи, че го обича по този начин, както не била обичала различен... Стой, та гледай...

Тези думи накараха мнозина да заподозрат, че Кърджилова прави нелепия опит да нервира някогашния си Деян Донков - дали, с цел да го накара да ревнува, или с цел да го вбеси, само че тази е задачата й.

Е, май не съумя да реализира никоя от двете, а тъкмо противоположното. Близки до Донков описаха, очевидно развеселени, че артистът прихнал в откровен смях като научил за изцепката на някогашната си.

" Хахаха, кого си мисли, че заблуждава?! Най-много себе си, тъй като хората, които я познават, въобще няма да се вържат на тези дивотии. Не знам за Пламенчо, само че по този начин, както е тръгнала, като нищо ще го изплаши и него, и тоя ще офейка. Не била обичала по този начин различен?! Хайде, да не си припомняме някои остарели неща ", смигнал Деян Донков.

Последният твърди, че в този момент, когато е свободен, не бърза за сериозна връзка, а просто си гледа рахата, както му харесва.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Деян Донков Радина Кърджилова Пламен Димов Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР