Преди ден бе рожденият ден на принцеса Йожени - и

...
Преди ден бе рожденият ден на принцеса Йожени - и
Коментари Харесай

БЛЯСЪК: Принцеса Йожени отпразнува ЧРД №32

Преди ден бе рожденият ден на принцеса Йожени - и няма никакво подозрение, че е получила прелестни дарове по случая.

Внучката на Елизабет Втора отпразнува своя 32-ри рожден ден и е несъмнено, че може да разчита и на баба си за специфичен подарък.

Защото Елизабет постоянно е била великодушна към своите внуци. Още преди години тя подари на Йожени и нейната сестра Беатрис имението Бърч Хол, Съри. Тогава двете сестри бяха надлежно на седем и девет години.



Атрактивното имение, с големи пространства, седем спални, тенис корт и плувен басейн, можеше да бъде идеалният дом за девойките и тяхната майка Сара Фъргюсън. Но сестрите по този начин и в никакъв случай не пожелаха да живеят в Бърч Хол. Според слуховете, повода е в изказванията на Фърги, че не може да си разреши големите разноски за поддръжка.

Ето за какво имението бе продадено за 1.5 милиона паунда, а парите от продажбата са поделени сред Йожени и Беатрис, напомня „ Мирър”.



От околните, които са почели Йожени за нейния празник, сигурно е братовчед ѝ принц Хари. Принцесата е единствената, която посети Хари и брачната половинка му Меган в Щатите, откакто те се реалокираха там с децата и даже се допуска, че единствено тя е виждала най-новия член на фамилията - дребната Лилибет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР