Преди да започнете проверката се отпуснете – трябва да сте

...
Преди да започнете проверката се отпуснете – трябва да сте
Коментари Харесай

Как да проверим дали имаме направена магия? Не са ви нужни врачки и гледачки, просто направете това

Преди да започнете инспекцията се отпуснете – би трябвало да сте в умерено положение и да си зададете въпроса: „ Дали върху мен има следи на непознато енергийно въздействие? “
ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ТРЯБВА:
– стъклена чаша
– вода
– 2 клечки кибрит

КАК съдебна експертиза ПРАВИ:
Задръжте клечката за незапалимия край отвесно на 4-5 см от повърхността на водата в средата на чашата. Затворете очи и си задавайте същия въпрос. Оставете една съчка да падне във водата. Щом клечката престане да се движи, направете същото и с втората. Разбира се, клечките ще заемат избрана относителна позиция, от която да прецените дали сте жертва на магия. Има три съществени разновидността на ситуацията на клечките: неналичието на контакт сред тях, докосване и секване. Всяка от тези комбинации носи характерна информация.

Най-доброто положение е липса на контакт сред клечките. Това значи, че силата ви е свободна от външни въздействия, а грижите и заболяванията са чисто физически проявления.

 Как да проверим дали имаме направена магия? Не са ви нужни врачки и гледачки, просто направете това

Докосващите се клечки демонстрират, че сте под въздействието на сила или непрофесионална магия. Това може да се е случило в градския превоз, по време на спор със фамилията и приятелите, в словесна престрелка на опашката в магазина и в други сходни обстановки.

 Как да проверим дали имаме направена магия? Не са ви нужни врачки и гледачки, просто направете това

Пресичащите се клечки приказват за целеустремено увреждане. Местоположението на пресичането на клечките ще ви покажа енергийния център, който е обиден най-интензивно от офанзивата на незнайния съперник. За да го определите, е належащо образно да разделите клечката на 6 елементи и да видите коя от тях допира краят на другата съчка. Външната мощ в този случай се отразява от горната съчка, а за равнището на проваляне се съди от долната.

 Как да проверим дали имаме направена магия? Не са ви нужни врачки и гледачки, просто направете това

НИВА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ:
Първо равнище
Показва проваляне на енергийния център на живота. Някой се пробва да ви лиши от самото предпочитание да живеят. От физическите органи могат да бъдат наранени репродуктивните органи и бъбреците.
Второ равнище
Говори за проваляне на центъра на половото другарство. Във физическо отношение това се отразява в слаба функционалност на дебелото черво, половите органи, пикочния мехур, кръвоносните съдове на долните крака.
Трето равнище
Влияе върху вашето състояние в обществото. Изпратилият отрицателната сила човек се пробва да унищожи престижа ви, способността да контактувате с други хора, пробва се да ви изолира. С това равнище постоянно са свързани появи на язва на стомаха, черния дроб, жлъчния мехур, тънките вътрешности, панкреаса.
Четвърто равнище
Говори за проваляне на сърдечния център или на въздействието върху възприятието на обич. Такова въздействие има за цел да ви лиши от баланс и схващане за света. Когато е обиден този център, човек не получава наслаждение от живота, не може вярно да избира сътрудници и другари, лишен е от поддръжката на другите. Свързано е болест на сърцето и сърдечно-съдовата система, внезапен спад в имунните реакции.
Пето равнище
Лицето, което прави енергийните провали, ви лишава от информация, прави ви неподатливи на външни дразнители, безразлични. В организма страдат белодробната система, бронхите, фаринксът и ларинксът, щитовидната жлеза.
Шесто равнище
Външният човек се пробва да вложи в съзнанието ви своето лично мислене, да ви наложи непознати вам живот и цели. Цялата ви сила отива в напразни, ненужни дейности, които като резултат не ви носят триумф. Може да страдат мозъка и гръбначният ви мозък, нервната система като цяло, регулаторната функционалност на хормоналния метаболизъм и обмяната на веществата.

Дори и да ви звучи смешно, този способ учудващо тъкмо може да дефинира на какво се дължат неудачите в живота ви. Опитайте, няма да ви навреди!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР