Преди да стане съпругата на принц Хари, Меган Маркъл бе

...
Преди да стане съпругата на принц Хари, Меган Маркъл бе
Коментари Харесай

Ще се върне ли Меган Маркъл на екран срещу 2 милиона долара?

Преди да стане брачната половинка на принц Хари, Меган Маркъл бе актриса в сполучливия сериал “Костюмари”. Присъединяването й към кралското семейство обаче, постави неочакван завършек на актьорската й кариера и в този момент херцогинята на Съсекс има напълно други отговорности.

Въпреки това, почитателите й мечтаят тя да се завърне на екран и продуцентите на сериала са подготвени да й предложат безусловно милиони долари, в случай че тя се снима единствено за 2 минути в сериала. Или най-малко по този начин настояват упорити клюки във филмовите среди.

Сумата от 2 милиона $, която оферират на Меган, ще отиде за щедрост по неин избор. Напредналата бременност на херцогинята, няма да бъде прикрита, а тъкмо противоположното – ще бъде включена в сюжета на сериала.

 меган маркъл Instagram

От продукцията дават обещание още, че фотосите ще лишават от няколко часа до половин ден, в поради заетия график на херцогинята и напредналата й бременност. Освен това, фотосите може да бъдат направени и в Обединеното кралство, за още по-голямо облекчение на Меган Маркъл.

Въпреки всички тези условия и улеснения, Меган към момента не е коментирала въпроса и дали е склонна да обмисли предлагането.

Ние скрито стискаме палци да одобри, въпреки да знаем, че е невероятно това да се случи. Бихме се зарадвали и в случай че самият принц Хари се въодушеви от нея и вземе присъединяване в "Костюмари "!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР