Преди да стане херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл се радваше

...
Преди да стане херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл се радваше
Коментари Харесай

Откровеният отговор на Меган Маркъл, когато я попитаха дали ще се върне към актьорството

Преди да стане херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл се радваше на сполучлива кариера като актриса. Тя се появи като Рейчъл Зейн в Suits за общо седем сериала - само че се отдръпна от актьорството, когато се омъжи за принц Хари през 2018 година

След напускането на двойките от кралското семейство имаше доста спекулации по отношение на какво включва бъдещето на Меган - със спекулации, че тя ще се завърне в Холивуд.

Това е тематика, по която тя е говорила и преди - и нейният отговор беше директен. По време на изявление за Vanity Fair през октомври 2022 година, малко след гибелта на кралицата, Меган беше запитана за предходната й кариера.

„ Напуснах Suits незабавно след 100-ия епизод, през 2018 година Не мислех, че в миналото ще бъда още веднъж в развлекателната промишленост. Но цялата просвета се промени; стриймърите трансформираха нещата. Способността да създаваш моменти на духа на времето както имахме през 90-те – когато всички се включваха по едно и също време за шоу или се събираха за миг? – това към този момент не се случва.

„ Когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР