Преди да се ядосате на човек, помислете: За какво става

...
Преди да се ядосате на човек, помислете: За какво става
Коментари Харесай

Кажи ми кой те вбесява и аз ще ти кажа кой си ти

 Преди да се ядосате на човек, помислете: „ За какво става въпрос в подтекста на моя живот? “

Ако някой ви вбесява, не постоянно става въпрос за този различен човек. Понякога споделя нещо за вас …

Говорихте с човек и ненадейно у вас се разви такава „ персонална злост, че чак е непоносимо! “, а ни се коства, че нямаме нищо общо с него! Така ли е, дано разберем …

Вариант 1. Човекът е доста по-различен от вас

Може би това е просто банална злоба. Тук става въпрос за това, когато индивида може да си разреши нещо, което вие не можете да си позволите.

Как се случва

Не прекомерно образованите хора постоянно са били гневни на „ интелектуалците “, тъй като са имали опция или са намерили сили да се учат, с цел да не работят на полето, на строителна площадка или в парещ магазин.

Затлъстелите дами постоянно се ядосват на „ стройните дами “, изключително в случай че те по всевъзможен метод показват хармонията си, упреквайки цялостната другарка или колежка, за непотребните й килограми. „ Разбира се, тя има друга генетика! “ – мисли си дебелата жена, като се облекчава от обидата си с следващия хамбургер.

„ Работохолички “, бизнес дами, нормално не харесват домакините. Те могат да си разрешат да спят задоволително, като стават, сега, в който една бизнес дами си разрешава единствено дребен бизнес обяд, с цел да продължи своя ден и да тича в кръг като мишка в колело! А брачният партньор също й дава пари!

Вариант 2. Той има качества, които не приемате в себе си

Например, непрекъснато потискате гнева и други усеща в себе си, пробвайки се да угодите на всички и на всичко – да бъдете положителни за всички! И тук срещате човек, който си разрешава да бъде пряк, т.е. да показва възприятията и страстите си. И най -важното, той въобще не се опасява от вашето мнение, просто не му пука какво мислят за него.

Лудо сте ядосани от човек, който може да си разреши да бъде ленив и да закъснее. Научихте се да бъдете точни през целия си живот и, почтено казано, не постоянно ви се получава, единствено че това ви тормози, а той не се!
Опитвате се да бъдете почтена жена, а тази вулгарна дама шокира всички със своята половост? Как по този начин! Тя би трябвало да бъде пребита с камъни или в най-хубавия случай блокирана във ФБ!

Не е нужно да се променяте или да променяте отношението си към което и да е събитие! Но преди да се ядосате на човек, помислете: „ За какво става въпрос в подтекста на моя живот? “

cluber

 

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР