Преди да се впуснем в същината, да отбележим първо, че

...
Преди да се впуснем в същината, да отбележим първо, че
Коментари Харесай

Маша се заяжда с „неграмотните чиновници в София“, докато шефът ѝ зове рускините да му раждат повече войници за еднократна употреба

Преди да се впуснем в същината, да отбележим първо, че индивидът ходеща реклама на противозачатъчните, неслучилият се (за съжаление) аборт, вова късий, индивидът на обувки с платформи, неосъщественият култивиран гном е поискал от съветските дами да му раждат повече съчки за огъня, повече яйца за пържене, още въглища за мотора. 

Виждаме тук, че „ Путин прикани съветските дами да имат осем или повече деца “…

То, по принцип, е хубаво фамилиите и за едно-две да имат условия, пари, дрешки, медикаменти, тва-нва, нали… 

… а тъкмо нацията на външните тоалетни да си разреши седем или осем? 

То е ясно, че могат да го създадат, какво ги мислим, освен тъй като там основният гном като каже, че желае нещо, всички козируват и се заемат, само че също по този начин споделят хората, че тъкмо такива, на които никак и не им пука за условия, снасят по повече. Едно и да почине, друго вършат. 

Пратят го на фронта, гътне се, дадат им кожено палто, удовлетворени, заловен се да вършат ново, че като порасне – още едно палто. Междувременно, се надяват за второто по възраст да им дадат Лада, за третото – колело. 

Та, в този парадайс на морала, имаме една неслучила се кабаретна звезда и бъдеща обвинена в Хага, която се е загрижила – за не знам кой път към този момент – за българо-съветската дружба. 

Пише Наша Маша: „ Помислили ли са българските служители за това, че във връзка с хилядите функционери от НАТО, които се намират в нашите огледални стоп-списъци, може да бъдат приложени сходни ответни ограничения? А помислили ли са, че по принцип основават рисков международен казус? Мисля, че не “.

„ …създават рисков международен казус “, вика дамата. Мда… човек би си помислил, че за бомбардиране на цивилни става дума или за убийства на деца, или за непрестанни нуклеарни закани за апокалиптичен завършек на цялата планета? 

А, не – за друго ставало дума. Българите не я пуснали да прелети над страната и се наложило самолетът, с все нея и шефа ѝ – Тъжния Кон – да се отклони и да мине над Турция и Гърция. 

Опасен, ОПАСЕН международен казус! 

Обаче дамата от обложките на Iron Maiden е добавила хитро две линии, хем да го нафърфоли на българските управляващи, хем да се покаже като българолюбка или най-малко там… любка на ония българи, които си умират за руски ярем. 

„ Кой дава право на необразованите служители в София да позорят българския народ? “ е написала. 

Найс, а?

Хем „ необразованите служители в София “, хем обаче ги разграничава от българския народ. 

Все едно не сме ги избрали ние тези хора, все едно не ни съставляват точно нас, все едно живеем в страна, в която властта е узурпирана от един кърлеж и свитата му кърлежчета към този момент десетилетия…? Нещо като руZZия или белоруZZ…? М?

Или си мисли, че няколкото % копейки, които се дерат с цялостно гърло, че властта не ги съставлява тях, са НАРОДЪТ? 

Мѝ не са, те са си мижави проценти, както и да ги погледнеш. Може да са шумни, може и да си фантазират, че са доста, щото фейсбук им усилва звука в главите с логаритмите си и с инфо-балончетата си, само че те са си малко и на брой, и като %. 

Та, на Наша Маша мощно не ѝ се получи. Тия „ необразовани служители в София “ сме ги избрали ние, съставляват ни, ние сме болшинство, на който не му харесва – да върви след Захарова в Москва; и сме ги избрали точно, с цел да пазят страната ни от такива захарови. Толкова. 

Жената, която няколко дни преди нашествието в Украйна съобщи, че единствено луди и аморални хора могат да си мислят, че русия ще нападне Украйна. Нали знаете по какъв начин можете да я познаете, че лъже? Мърда си устата. 

А и след видеото с ягодките – от предходната година, и фотографията с козата – от тази, не знам към този момент кой я взима на съществено Наша Маша, с изключение на, несъмнено, българските копейки. Тях и козата от фотографията може да ги излъже. 

Чакайте, че се зачетох в новината, дето вова желал да му раждат повече бойци за еднократна приложимост. 

„ В тирада посредством видеовръзка президентът уточни, че увеличението на съветското население ще бъде „ нашата цел за идващите десетилетия “. Той добави: „ Много от нашите нации поддържат традицията на фамилията, в което се отглеждат четири, пет или повече деца. Припомнете си, че в съветските фамилии нашите баби и прабаби са имали както 7, по този начин и 8 деца. Нека съхраним и възродим тези обичаи. Да имаш доста деца и огромно семейство би трябвало да стане норма, метод на живот за всички нации на Русия “. 

Много забавно – дали руснаците не виждат същинските му цели и потребности през това зле дефинирано бръщолевене; или се вършат, че не ги виждат? Защото вова не е изключително комплицирана персона и опитите му да е остроумен и да манипулира хората са транспарантни като целофанче от цигарена кутия. Единствено бруталната биеща мощ на службите прави руснаците податливи на „ остроумията “ му. Заради биещата мощ се „ хващат “ на операциите му. Ама той си има вяра, че е остроумен, де. Като едни нашенски тук. Негови хора. 

„ … увеличението на съветското население ще бъде „ нашата цел за идващите десетилетия “ “….

Мхм, тъкмо по този начин наподобява. 300 000 към този момент премахнати – пушечно месо в Украйна. И още кой знае какъв брой пъти по толкоз е възнамерявал да изпрати. Старата максима на всеки един кремълски сатрап – може да сме военни некадърници, но не ни пука за народа ни, ще ги пращаме да мрат, а те са доста, ще ви удавим в пушечно месо, до момента в който не ви свършат патроните и ракетите. Убийте 300 000, ще ви пратим 500 000. Ще убиете и тях? Ще ви пратим милион. Тук са доста и животът им не коства и пет копейки. Важно е пропагандата за величието да върви. 

________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР