Преди да се срещне със своите съпартийци от ГЕРБ-Пловдив Борисов

...
Преди да се срещне със своите съпартийци от ГЕРБ-Пловдив Борисов
Коментари Харесай

Дядо Николай към Борисов: Отправяме молитви към Бога за Вас и за доброто на България

 Преди да се срещне със своите съпартийци от ГЕРБ-Пловдив Борисов посети църквата " Св. Марина ", където се срещна с пловдивския митрополит. 

" Отправяме молебствия към Бога за Вас и за положителното на България! Бог ще ви помогне. Ще помогне за положителното на нашия народ ", обърна се митрополит към Борисов.

Ето какво написа пък някогашният министър председател в формалния си профил във фейсбук за срещата.

" Заради делата ни в интерес на вярата и църквата Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит ни благослови и акцентира, че всичко направено за църквата е за хората.

Владиката показа, че постоянно миряните го питат за кого да гласоподават, само че защото няма право да им отговори непосредствено, той ги поучава да изберат партиите съгласно делата им - дали биха затворили църквите на Великден и Коледа, дали биха се подигравали в телевизионно шоу с Бог, църквата и вярата и дали биха трансформирали Закона за вероизповеданията, който уреди редица въпроси на духовенството и останалите вероизповедания.

Негово Високопреосвещенство изрази признателност и за построените десетки нови църкви и манастири и за ремонта на съществуващите, както и за всичко, което е направил за българския народ "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР