Преди да се родят синовете му Плевнелиев бил много близък

...
Преди да се родят синовете му Плевнелиев бил много близък
Коментари Харесай

Не Е Цветя И Рози! След Сватбата С Деси Лъсна Мръсната Тайна В Семейството На Росен Плевнелиев!

Преди да се родят синовете му Плевнелиев бил доста непосредствен с племенниците си. Отнасял се с двете момчета като с родни деца. Освен, че ги съветвал по житейски въпроси доста им помагал. Но неизвестно за какво от едно известно време връзките им охладнели.

С батко си Росен общувал единствено по служебни каузи. По-големия Плевнелиев по никакъв начин не одобрявал и не бил склонен с издънките в персоналния му живот. Оказва се обаче, че не бил по-малко състоятелен от него.

Говори се, че Румен Плевнелиев имал парцел в същия баровски комплекс „ Резиденшъл Парк ” където младоженците от скоро живеят като семейство под един покрив. Но го продал и парите вложил в нов дом. Който се намирал в огромна непосредственост.

Преди време се чу, че жилището потърпевшо от набег на апаши. Крадците отмъкнали полезности и движимости за хиляди лв.. А с цел да открие наглеците Плевнелиев-старши провел лично следствие. В което присъединил и „ Господари на ефира ”. Освен този парцел той имал още няколко из сраната. Които давал чартърен, предават от елекътронното издание hotarena.net.

Руме Плевнелиев имал тапия на атомен инженер и години наред бил на гурбет в Австралия. В момента обаче въртял просперираща компания за строителен бизнес. Един от плановете му обаче разбунил публичното мнение в Благоевград. И съгражданите му скочили против него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР