Преди да се превърне в символ на цяла Украйна пред

...
Преди да се превърне в символ на цяла Украйна пред
Коментари Харесай

Netflix стриймва отново сериала със Володимир Зеленски

Преди да се трансформира в знак на цяла Украйна пред западния свят, Володимир Зеленски има в действителност любопитна история. От артист, който изигра президент, той съумя да завоюва изборите и в действителност да стане президент с партия, кръстена на сериала, в който е взел участие.

А ползата към въпросният сериал сега е голям - повода, заради която Netflix върна " Слуга на народа " още веднъж в платформата си.

" Слуга народу ", както е на украински или Servant of the People, както е в стрийминг платформата, излиза през 2015 година и има три сезона. В политическата ирония Зеленски е в основната роля на Василий Голобородко - преподавател, който внезапно е определен за президент на Украйна.

През март 2018 година Зеленски основа партия, която се споделя " Слуга на народа ", през декември афишира, че ще се кандидатира за президент. А напролет на идната година печели изборите със съкрушителните 73 %.

Netflix излъчва Servant of the People в Съединени американски щати от 2017 година до 2021 година, само че заради огромния интерес към личността на Володимир Зеленски поради войната в Украйна, още веднъж връща сериала в
Всичко за Вашата сватба
платформата. В Европа също е .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg