Преди да се превърне в една от най-известните и обсъждани

...
Преди да се превърне в една от най-известните и обсъждани
Коментари Харесай

Фотограф смая света като сподели невиждана досега снимка на Кейт Мидълтън

Преди да се трансформира в една от най-известните и обсъждани дами в света, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е била просто най-обикновена и доста срамежлива колежанка. Това излиза наяве от кадър, който кралският фотограф на The Sun Артър Едуардс разгласява в чест на 40-ия рожден ден на Катрин. 

Това е първата фотография, която Едуардс е направил на бъдещата херцогиня и вижда бял свят за първи път. Най-интересното е, че по това време тя е най-обикновена студентка, която той инцидентно е снимал.

" Тогава не знаех коя е тя “, признава Едуардс.

Кадърът е от 2005 година На него Катрин е с приятелки. Момичетата са получили покана от принц Уилям да прекарат уикенда в Сандрингам. Кейт е облечена с дънки и зелено яке, към врата си има шал, а косата й е прибрана на ниска опашка.

" Тогава в никакъв случай не бихте повярвали, че младата жена, която мина през тези порти, ще се окаже нашата бъдеща кралица ", прибавя Едуардс.

Кейт и Уилям се срещат през първата си година в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2001 година На бала през 2005 година те театралничат за обща фотография.

Едуардс си спомня, че откакто двамата се разделят през 2007 година, точно брачната половинка му Ан е забелязала Кейт на концерта на стадион " Уембли " в чест на принцеса Даяна.

" Спомням си, че Ан ми сподели: Изглежда, че всичко стартира изначало ", спомня си фотографът.

Малко преди годежа им през 2010 година Едуардс за първи път е показан на Кейт. Тогава той самоуверено попитал внука на Елизабет II за раздялата им. A принцът му отвърнал: " Артър, трябваше да се уверя, че това е вярната жена за мен, тъй като желая този брак да продължи постоянно ".

Дали това в действителност е по този начин, или не, евентуално в никакъв случай няма да разберем. Известно е единствено, че три години след подновяването на връзката им принц Уилям предлага брак на обичаната си по време на почивката им в Кения. А на идната година двамата се женят в Уестминстърското абатство.

" Уилям беше прав, когато промени решението си и разбра, че Кейт е дамата. Принцът искаше бракът му да продължи постоянно и аз съм сигурен, че те ще бъдат дружно до края ", споделя Едуардс.

" Кейт се трансформира с годините, преодолявайки естествената си свенливост и става все по-уверена в себе си. Тя е интелигентна, обръща огромно внимание на детайлите и в никакъв случай не бърка ", отбелязва фотографът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР