Преди да се превърне в "бияч на съпруги", който "застрашава

...
Преди да се превърне в "бияч на съпруги", който "застрашава
Коментари Харесай

Насилник или ангел в беда: Какъв съпруг всъщност е Джони Деп и защо Ванеса Паради го напусна?

Преди да се трансформира в "бияч на съпруги ", който "застрашава живота " на Амбър Хърд, Джони Деп бе просто тоталният любим от Холивуд на дамите по света. С лъчение на неприятно момче, само че и бездънен взор, от който струи добрина и съблазън по едно и също време, артистът е апетитен за един от секссимволите на киното, само че уви - имиджът му се срина и продължава да се разрушава с всеки минал ден. А заслугата за това е напълно на някогашната му обичана Амбър Хърд - амбициозното момиче, с красиво лице и огромни фантазии да се трансформира в звезда, което преди да срещне Джони, бе взела мозъка на самия Илон Мъск.

Дали Деп в действителност е бил безсърдечен към русокосата си предходна възлюбена, дали в действителност в миналото си е разрешил да я "изнасили с бутилка " и да я "влачи по пода в бар ", дали въобще ѝ е посягал - това знаят единствено те. Ние можем само да следим следващия холивудски бракоразвод, трансформирал се в медиен цирк, от който някой печели. И към този момент, чисто финансово, това е Амбър Хърд, която се снабди с някой-друг милион досега. Но дали това са в действителност изстрадани пари, или просто нейният метод да накара светът да намрази легендата Джони Деп и да съсипе живота му без той да я е обидил или блъснал в миналото - не бихме могли да знаем.

Любопитен факт е обаче, че огромната обич на артиста, с която прекара цели 14 години и от която има две деца, Ванеса Паради, показва доста отдалечен облик на личността от този на принудител. И го прави изрично - както би направила всяка жена, която е споделяла живота си години наред с даден мъж и който познава повече от добре.

 Джони Деп, Амбър Хърд

И до момента в който делото за клюка сред Джони Деп и Амбър Хърд продължава с цялостна мощ и двамата взаимно си хвърлят тежки обвинявания, дано обърнем взор върху съюза на звездата от "Карибски пирати " с майката на децата му и дамата, която го обичаше повече от десетилетие - Ванеса Паради. И може би, някъде там ще открием истината.

Джони и Ванеса се срещат в края на 90-те години по време на снимачния развой на кино лентата "Деветата врата ". Любовта им продължи чак до 2012 година, а спомен от нея останаха двете им деца - щерка им Лили-Роуз Деп и синът им Джон Кристофър "Джак " Деп III.

 Лили-Роуз Деп

Лили-Роуз Деп

Съюзът сред актьорите изглеждаше толкоз същински и хубав, че новината за края му шокира света. Те бяха от тези двойки, за които си казваш, че ще бъдат постоянно дружно. Но всичко е допустимо и за това "всичко " постоянно си има причина. А каква е била тя, когато двамата са решили да прекратят връзката си? Дали има общо с домашно принуждение, или различен тип тормоз от страна на Джони - изрично не!

И доказателство за това са думите, с които Ванеса неуморно пази Деп в съда. Не е известно дали в актуалното дело тя ще бъде поканена да свидетелства, само че сигурно може да се каже, че двамата са в доста положителни връзки. Дори и през 2012 година, когато раздялата им бе към момента отворена рана, те обявиха, че не престават да бъдат другари.

Причината, поради която са поставили завършек на красивата си обич, бил натовареният им график като актьори и най-много този на Джони. Самият артист е споделял неведнъж в изявленията, че огромното разстояние и специалността му, която изисква от него да бъде на друго място всеки ден и да отсъства за дълго от вкъщи им, е било решаващият фактор, който ги е разделил.

 Джони Деп, Ванеса Паради

Ванеса удостоверява, че връзката им към този момент е била изчерпана и макар че към момента се обичали, не били щастливи дружно. А по отношение на домашното принуждение и всички обвинявания на Амбър Хърд към Джони, Паради е безапелационна, че граничат с парадокса. И до ден сегашен актрисата дефинира някогашния си обичан с думите "щедър " и "ненасилствен ":

"Джони е доста великодушен, добър и деликатен човек и татко. Винаги, когато снима филм, целият екип го обича. Той е толкоз земен, преклонен, почита всекиго и в това време е еидн от най-хубавите артисти, които в миналото съм виждала ".

Но без значение от думите на Ванеса и неналичието на солидни доказателства, Джони изгуби предходното дело против Амбър и беше избран от таблоида The Sun като "бияч на съпруги ".

 Джони Деп

Паради искрено не има вяра на изказванията на Амбър Хърд, че е била жертва на принуждение от страна на Джони Деп:

"Нищо от това, което научих, не подхожда на личността на Джони, който познавам. От опита ми с него през годините, мога да заявя изрично, че той в никакъв случай не ми е посягал и в никакъв случай не е прибягвал към принуждение, по отношение на мен или децата ни. За страдание обаче хората имат вяра на обвиняванията и по този метод кариерата и животът му се унищожават. Това е толкоз незаслужено и тъжно, тъй като той е оказал помощ на доста хора. "

С тези думи Ванеса Паради дефинира протичащото се в съда и борбата, в която Джони е замесен. А по кое време ще пристигна краят и къде е истината - чакаме времето да покаже.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР