Преди да се правим на големи хуманисти и миротворци към

...
Преди да се правим на големи хуманисти и миротворци към
Коментари Харесай

ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ХУМАНИСТИ, ПОГЛЕДНЕТЕ БЪЛГАРИТЕ!

Преди да се вършим на огромни хуманисти и миротворци към непознатите, да погледнем своите. Много е хубаво всеки ден да има сводки по какъв начин украинците гладуват и са обстрелвани, само че е добре да има и такива по какъв начин се оцелява с 400 лв. на месец в България. Да има в новините угриженост по какъв начин българи, плащали цялостен живот осигуровки, умират, тъй като не могат да си разрешат да си платят лекуването. Вместо да се интересувате по какъв начин ще се оправят украинците – бежанци, се поинтересувайте от съвсем трите милиона българи, пръснати поради безотговорността и измяната на политиците из целия свят.

Преди да пращате помощи на Украйна, помогнете на българите, които ровят в кофите за отпадък, с цел да оцелеят. Преди да давате по 1200 лв. на емигрант, дайте почтени пенсии на българските пенсионери, които цялостен живот са работили за България. Преди да се интересувате от горките украинци, участващи в неонацистката организация Азов, се поинтересувайте от българската история и българите в България!

Впрочем въпросите ми са риторични в тази тенденция! В България от дълго време не се води независима политика, а единствено колониална такава. Медиите от дълго време са благосъстоятелност на външни сили, а политиците – на хранилка към американското посолство. Всъщност сега България припомня за българите в Османската империя – народ има, само че потискан и унижаван, страната не е негова, политиците не са негови и думата му не се чува. Впрочем има една разлика – тогава е имало свободни български вестници, а в този момент няма!

Крайно време е да осъзнаем, че не сме самостоятелна страна, а американска колония. И на господарите не им са нужни българи, а територията. И всички политически планове от последните тридесет години, работят за разрушаването на българската страна!

И е време да си напомним какво се случва с предателите! Без катарзис няма развиване!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР