Преди да се отправите към козметичния салон или да се

...
Преди да се отправите към козметичния салон или да се
Коментари Харесай

10 топ маникюра за пролетта

Преди да се отправите към козметичния салон или да се заемете с ноктите си сами, хвърлете един взор на най-модерните оферти за сезона.

Не се тормозете, в случай че не можете да задържите дълъг маникюр, топ трендовете пролет/лято 2018 са с къси нокти.

Овални, бадемовидни или квадратни със заоблени краища, добре завършените нокти са началото на красивия маникюр. Актуалните лакове са в неутрални, пастелни и металически цветове, до които изпъква и огнено алено. Матовите нюанси са най-малко една концепция по-модерни от перлените.

Водеща наклонност са ноктите в неутрални тонове с деликатни геометрични акценти единствено на един или два пръста. Голям шлагер е очертаването на целия нокът с противоположен цвят с тънка линия и отчасти лакираните нокти. Френският маникюр също е новаторски с шахматен свършек или с доста тънка лента.

3D декорациите с блестящи камъчета, перлички и други детайли още веднъж са измежду топ предложенията за сезона. Пролетните нокти са и много „ приказливи “ - лога и цели надписи предизвикат интереса.

10 маникюра заслужават особено отношение през пролет/лято 2018:

3D детайли
Блестящи камъчета, перлички, пера и мъниста трансформират маникюра в произведение на изкуството. Важно е да са добре закрепени и не прекомерно огромни, с цел да не ви пречат на рутинните ежедневни действия.

 g

Деликатни акценти
Ноктите са лакирани в нежни неутрални нюанси, а един или два нокътя са украсени с деликатни геометрични форми като тънки линии, кръгове, звезди и така нататък Черното е най-подходящ цвят за контрастна композиция.

 g

Иновативен френски маникюр
Всяка година водещите маникюристи отделят особено внимание на френския маникюр. Отдавна той не е единствено бяла линия над неутрална основа. Вариантите към този момент са безчет, като този сезон максимален шлагер са шахматният и френският маникюр с доста тънка линия за свършек.

 g

Приказливи нокти
Какво по-добро място за позициониране на лого на бранд от нокътна плочка? А за какво не и на цели провокативни надписи, в които вземат участие повече нокти? Трендът изрично примамва интереса.

 g

Матов маникюр
Признавам си, че съм пристрастна към тази наклонност. Не че не одобрявам перлените отражения, само че толкоз доста години имаше единствено такива лакове за нокти, че още не мога да се нарадвам на матовите. А и са доста стилни.

 g

Металически нюанси
Златисто, сребристо, бронзово – цветовете на медалите придават шампионско лъчение. Лидерските позиции са разпределени съвсем поравно, тъй че няма потребност да изпадате в непотребни съмнения, на кой да заложите.

 g

Неутрални тонове
Nude маникюрът в никакъв случай няма да излезе от мода. Класическата грациозност на ноктите в неутрални цветове, които се сливат с тена на кожата, е непреходна.

 g

Очертани нокти
Интересен тренд, при който нокътната плочка е лакирана в един цвят и цялата е обрисувана с тънка линия в противоположен цвят.

 g

Частично лакирани
Тенденция, която започва предходната година и става все по-актуална. Идеите също се умножават. Този сезон най-интригуващи са ноктите с нелакирани лунички, както и неравномерно лакираните нокти.

 g

Огнено алено
Вечната класика – аленият маникюр! Колкото повече наближава лятото, толкоз по-огнено става аленото. Много дами имат терзания да носят алено червило, само че не се двоумят в избора на буен маникюр.

 g

Още:
Пролетният грим на 2018-а: сред светлината и тъмнината Модни трендове пролет/лято 2018 Какви обувки ще носим напролет на 2018-та - топ трендове Как да съчетаваме многоцветни принтове като фешън икони? Перфектни фешън комбинации с цвета на 2018 – ултравиолетово
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР