Преди да се обвърже сериозно с Меган Маркъл, принц Хари

...
Преди да се обвърже сериозно с Меган Маркъл, принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари проговори за първи път за голите си снимки отпреди няколко години

Преди да се обвърже съществено с Меган Маркъл, принц Хари бе определян за плейбой и купонджия. Той бе мечтан посетител на всички всемирски събития и празненства, а преди няколко години се забърка в сериозен скандал, тъй като бе сниман от папараци изцяло гол. Всичко това се случи малко преди Хари да стане част от армията на родината си и да отиде на задача в Афганистан, където възмъжа и това държание остана в предишното. Малко преди този момент обаче гръмна абсурда с въпросните фотоси, направени по време на щур ваучър в Лас Вегас. Толкова радостно било, че компанията се разгорещила до такива равнища, че махнали облеклата си, а папараците са си свършили работата.

Виж още:

Няколко години по-късно, откакто общестевността във Англия бе скандализирана от фрагментите, принц Хари проговори за случката по време на изявление в подкаст. Темата бе обвързвана с психическото здраве на хората, а водещият просто напомни случката, като показа, че когато е видял фотосите, си помислил единствено, че " този пич е вманиачен купонджия ". Хари от своя страна му отговори много уклончиво, без да дава елементи за случилото се в онази бурна нощ във Вегас.

" Знам, че много хора се оглеждат в държанието на другите, с цел да по един или различен метод оправдаят своето. Доста е разумно ", съобщи Хари. 

Принцът сподели, че се е преместил в Калифорния със фамилията си, с цел да " прекъсне цикъла " на " болежка ", която изпитвал като член на кралското семейство и трябвало да " трансформира това за личните ми деца ". Херцогът на Съсекс също по този начин призна, че е желал да напусне фамилията още при започване на 20-те си години поради " това, което аргументи на майка ми " и разкри, че брачната половинка му Меган Маркъл го е насърчила да върви на терапия. Той назова животът в кралското семейство " комбинация сред кино лентата " Шоуто на Труман " и да си в зоопарк ".

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР